ELMA
|
Čerrrrr.... Nimam časa vam pisat , niti brat za nazaj , žalostna sem , moji otroci so bolani , in ko jih gledam , me vse boli Elma je prehlajena ,vručino je včeri imela , dones vručine ni vsa je boga , iz nosu je teče po noči pa slabo spimo , upam da hiter mine in da se ne bo razvilo v kaj resnega , ker ima slab apetit , ne vem več kaj bi ji ponudila za jest .... Benjamin isto tko , ima bakterije v všesi (ki je že enkrat bil operiran )in , samo jih lohk Amoksiklav 1000 mg pozdravi On s4e pa slabo počuti ko ga spije in skoz leži , ga boli trebuh , zdravnica nam je povedala, ,da lohk spije sam 2 tretinji če mu je cela premočna , ampak je to isto No zdej sem vse dala ven iz sebe upam da se bom kaj bolše počutila Nizy Hvala ti da se večkrat na nas spomneš . Bamby za Anajo . Srečka res je faca Lana Kati-kati , sem pokukala b tvoj album lepe slikce , eno ? ....A je Maj že imel vodene koze ? Lepa frizurca . Janey za Jaka ... Dolenjaka za Taro . Ko otrici lepo jejo ,veš da niso bolani in da im nič ne manjka .... Februarka za Lariso , pridna je...