|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
4.10.2008 22:07:45   
želvica99
Zarja men se pivo tud pod razno ne skriva, ve da je zelo zaželjeno v moji družbiuser posted image

Drugač mi pa zgleda slike kopira, celega okvirčka pa ne- vaja dela mojstrauser posted image

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.10.2008 22:08:49   
zarja1
Želvica probaj s izbiro "citiranje"

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.10.2008 22:10:41   
želvica99
Ja Zarja eden je rumeni Ingver Zitrone Tee, drugi pa rdeči Classic - cinamon spice (slovensko: klasičen ayurveda čaj s cimetom). Nisem pa še poskusla.

Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.10.2008 22:11:17   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

No evo še eno resno vprašanje: sem kupla čaja ingver in cimet - ampak sta ločena (firma yogi). Skupj jih pa ni. A se men mogoče ni dalo dost pobrskat?

a piše zitrone ingver? rumena škatla? ta je pravi... kombinacijo z cimetom še nisem našla v trgovinah...

Obstaja od Yogi čaj, ki ima cimet in ingver, pa še malinovi liste, poleg vseh drugih stvari. Imenuje se pa Ženski čaj (mislim da za energijo). Dobi se ga pa v Mullerju.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
4.10.2008 22:11:57   
zarja1

Ja Zarja eden je rumeni Ingver Zitrone Tee, drugi pa rdeči Classic - cinamon spice (slovensko: klasičen ayurveda čaj s cimetom). Nisem pa še poskusla.

ja ta je tapravi. Jaz sem pila še Frauen power-roza škatlica.....vsi so mi bli pa full bljek...

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.10.2008 22:14:16   
zarja1
Želvica ti čaji so zaželjeni le do ET, pol pa več ne.......

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
4.10.2008 22:15:26   
Goldy
Preveč čokolina včeraj!  user posted image

Nič punce - utrogestan in horizontala!!!

Aja, jaz nisem našla ingver - cimet čaja, sem kar sama mešala! user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.10.2008 22:15:27   
zarja1
Bebe jaz moram na moj utrogestan, pa mal poninat...vas berem kasneje....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.10.2008 22:15:43   
želvica99
Lučka in Zarja to sem vidla, ampak sem tole izbrala, se nisem glih znajdla v tisti ponudbi. Pa sj pomoje bouser posted image
Drugač pa itak že vse živo papcam, bo raznih dodatkov kmal več kot kosilauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.10.2008 22:19:06   
želvica99
Ok Zarja razumela sem samo utrogestan, ostalo pa neuser posted image ampak ti kar uživajuser posted image

Lučka kaj je pri tebi kaj novega?

Neposredna povezava do sporočila: 1210
4.10.2008 22:24:45   
lučka 25
Ah želvica, pri meni nič novega. Samo to, da so se krvavitve končno ustavile. Vsaj upam. Zdaj pa je važno, da se mi hormoni spet v red spravijo, pa de se pripravim za nov boj, za nov postopek. Bom zelo vesela, če bo vsaj kakšna celica. Bo že to velik napredek. In imam kar občutejk, da bo mi bo to uspelo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
4.10.2008 22:30:44   
miska73
Lučka, koliko si pa kaj pridna pri spremembi prehrane?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.10.2008 22:32:02   
jazzz27
čer!!

punce, dajte mi prosim povedat, če je važno kdaj si daš menagon ampulco (mislim, če mora biti vedno ob isti uri)?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
4.10.2008 22:32:55   
želvica99
Lučka itak da mora uspetiuser posted image . Počas po planu pa bo, sj če si se rešila krvavitve je to že prvi korak pol pa daljeuser posted image . Jest sem tokrat poskusla še z akupunkturo, pa bomo vidli. Mogoče bi tud tebi pomagalo (nimam pa še informacij kako deluje, bom poročala).

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.10.2008 22:33:36   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

čer!!

punce, dajte mi prosim povedat, če je važno kdaj si daš menagon ampuslco (mislim, če mora biti vedno ob isti uri)?

Kolikor jaz vem, naj bi si dajale inekcije ob isti uri. Kdaj pa ti je G rekel, da si daješ? Ker če si pri Rešu, ima on navado, da si daješ inekcije ob 6h.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
4.10.2008 22:35:05   
želvica99
Jazzz sem imela drugo zdravilo, ampak mislim, da je vsa treba dajat ob isti uri.

Neposredna povezava do sporočila: 1216
4.10.2008 22:36:19   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka, koliko si pa kaj pridna pri spremembi prehrane?

Zmeraj bolj. Se izogibam OH, pa jem veliko zelenjave in sadja. Meso pa tako in tako že od nekdaj jm samo belo. Sem sedaj v enem mesecu shujšala še za 1,5 kg. Počasi mi gredo kile dol. Mi je G v sredo rekel, da naj se ne sekiram, zaradi kg, ker naj bi preveč jedla, ampak je vse to zaradi mojega metabolizma, ki ne deluje tako kot bi moral. Naj kar upoštevam dieto po Montinjaku (sem napisala, kot se izgovori user posted image ).

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
4.10.2008 22:37:37   
jazzz27
o lučka, hvala za info....ja pri Rešu sem, pa sem bla itak še čist zmedena in sem ga pozabila vprašat kdaj naj si jo dam...se pravi da bomo jutranji tički....sicer mi ni preveč všeč, ampak bo....nekako.
Pa meni je rekel da se v ritico špikam. mi je mal nerodno, bi mi bilo bolj fajn v trebuh. Tako da danes me že komplet rit boliuser posted image ....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.10.2008 22:41:09   
jazzz27
želvica in tebi hvala za info....
še to sem pozabila vprašat, tiste, ki ste pri Rešu a se da zmenit z njim, da prideš napr.: popoldne na UZ? Ker meni sploh ne odgovarja tale jutranja ura. Ker imava z mojim samo en avto in mi je groza mamo fehtat naj me pelje zjutraj, ker dejansko so vsi vezani na avto in službo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
4.10.2008 22:41:13   
želvica99
Jazzz srečno priuser posted image .

Punce jest morm nujnouser posted image drugač bom kar na mizi zaspala. Lepe sanje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
4.10.2008 22:42:07   
miska73
No jst pa čakam, da se moja madam prikaže.
Pa se je ta mesec zgleda odločila zamujat.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
4.10.2008 22:42:43   
želvica99
Jazzz jest nisem pri Reškotu sem GK Ljubljana tko da žal nimam pojma. user posted image  Sj ti bodo javle njegove punceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
4.10.2008 22:51:57   
lučka 25
Jazzz, mislim da se ne da drugače uredit. Ker on ima zjutraj UZ v Dravljah, potem gre pa v Postojno na punkcije in ET. In, ko prideš zjutraj tja (splača se ti bit tam že ob 5.30) on na UZ pogleda rast foliklov in ti potem pove kolikokrat se še moraš špiknit. In lahko ti na koncu reče, danes pa nič več, ampk naslednji dan zvečer stopko,..... Res bi bilo dobro, da so zorganizirata, ker bo tako najbolje.
Vem pa, da je kar težko si dajt špike v ritnico, če si jih sama, ampk saj bo šlo.
Pa srečno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1223
4.10.2008 22:52:48   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

No jst pa čakam, da se moja madam prikaže.
Pa se je ta mesec zgleda odločila zamujat.

A je mal nagajiva? To lahko tudi malo živčki naredijo, da zamuja. Naj se izteče tako, kot je treba.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
4.10.2008 22:54:52   
lučka 25

Lučka itak da mora uspetiuser posted image . Počas po planu pa bo, sj če si se rešila krvavitve je to že prvi korak pol pa daljeuser posted image . Jest sem tokrat poskusla še z akupunkturo, pa bomo vidli. Mogoče bi tud tebi pomagalo (nimam pa še informacij kako deluje, bom poročala).

No, jaz bom tudi poskusila z masažami. Refleksno zaradi neplodnosti, ki naj bi jo baje priporočal. Bom pa še hodila na masažo celega telesa, ampk bolj zaradi sprostitve, da se malo zrelaksiram, ker meni masaža izredno paše. Za akupunkturo mi pa kar javi, kako se je obnesla.

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?