|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI
6.10.2008 8:14:18   
Grethy
Dej no Kalina, seveda se motiš user posted image , kdo pa pravi da moraš met dvakrat iste znake ... ti kr hitr nazaj prid pa povej vesele novičke z UZ-ja 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
6.10.2008 8:20:18   
Hope2
Še moje pesti in živalce user posted image user posted image user posted image naj pripomorejo k večji sreči.

Pika74 in gospodarica
pridno čuvajta svoje zakladke še vsaj 8 mesecev.  Gospodarica, če te pomiri kaj dejstvo, se je en moj zarodek 3 dan nehal razvijat in so naju klicali, da ga odpišejo in lej ga zlomka, ko prideva 5 dan na ET, nama povejo, da je vstal od "mrtvih" in ujel druge. V začetku prve dni je vse možno, kak dan malo počakajo, pol pa lahk vse nadoknadijo.

Kajsica tebi danes najlepša jajčka želim in prijetno spajanje s semenčeci. Zdaj ko so tak zmrzljivi, se bodo rade volje stsikaliuser posted image

Zarja danes je odličen dan, da odpelješ svoje pikice domov. Tudi njim bo prijetno na toplem v mamici in ker se bližajo mrzli dnevi, jim bo še toliko ljubše. Lepo ju grej 8 mesecev, potem jih bo pa že poletni sončekuser posted image

Sabsa vidim, da je danes tudi tvoj big day, zato še tebi vse želje in prijetno gretje luštnih pikic.

Mijavčku in anime
pa še enkrat čestitkeuser posted image user posted image

MIsmis tebi še enkrat hvala in vedno pozabim vprašat kolk sem dolžna, saj vsa ta hrana in pijača ni glih z neba padla. Pa kužatu eno virtualno kost pišljamuser posted image .

Hedi če se ne motim, si neki omenjala morfologijo. A je danes? V tem primeru, naj ti deca pokažejo svoje premoženje med nogami, in kar je še najbolj pomembno naj izžarevajo zdravje

Gigi lepo, da s eti je uspelo pocajtatuser posted image , škoda, da se te je sploh lotilouser posted image

Larica kako pa tvoje pikice? Zdaj rastejo in srček že veselo kucauser posted image

Tudi ostalim želim velik sreče, karkoli že počnete (snifate, iglate, čakate....)

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.10.2008 8:22:39 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
6.10.2008 8:25:05   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Še moje pesti in živalce user posted image user posted image user posted image naj pripomorejo k večji sreči.

Pika74 in gospodarica
pridno čuvajta svoje zakladke še vsaj 8 mesecev.  Gospodarica, če te pomiri kaj dejstvo, se je en moj zarodek 3 dan nehal razvijat in so naju klicali, da ga odpišejo in lej ga zlomka, ko prideva 5 dan na ET, nama povejo, da je vstal od "mrtvih" in ujel druge. V začetku prve dni je vse možno, kak dan malo počakajo, pol pa lahk vse nadoknadijo.

hvala vsem puncam za podporo....ampak tole hope.me je pa resnično pomirilouser posted image
ma jaz bom upala še naprej,sej če bi bil res tko slab zarodek,kot je reš rekek,potem mi ga ziher ne bi vstavli nazaj.....

babe žabe....lepo se mejte,navijam za vse današnje akterke.....user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
6.10.2008 8:27:49   
sonček85
Dajmo navijajmo za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image        user posted image        user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET
Kajsica - punkcija

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
6.10.2008 8:31:47   
dajamaja

Kaj to berem!!!! Dajmo punce!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET
Kajsica - punkcija

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
6.10.2008 8:47:24   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Larica kako pa tvoje pikice? Zdaj rastejo in srček že veselo kucauser posted image

O, hvala, mi smo dobro. Kako si ti? Vse v redu? Vedno pozabim kdaj imaš rok...hvala.user posted image
Ja, sem gledala po IVF pregnancy due date calculator, da bi od 7. okt. Uz morda odkril srčka...komaj čakam na 16., ko grem s5 v Lj na obisk k ata Rešu!

Dajamajči, kako si, poročaj prosil!!!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
6.10.2008 8:48:11   
Grethy
Dajamaja kako počutje ???? Matr stiskam pesti !!!!!!!!!user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
6.10.2008 8:48:43   
dajamaja
Gigi, sicer se nisem uspela čez vse strani prebit .. in mi tudi ne kaže, da se bom. Kako je s tabo? Drži se draga moja!!!

Gospodarica ... iz srca ti želim, da mala pikica preseneti vse vas!

Pika lepo grej svoji dve pikici!

Tole je z zadnjih par strani, ostalo pa zgleda da nisem tolk prešpricala! Aja prebrala sem tudi WP odgovor. Draga WP lepo si napisala, je pa po moje škoda energije za take ljudi, ki jim osnovni kompas ne dela. Ti se s pozitivnimi stvarmi ukvarjaj, že tako imaš dost stresa v službi! 

Tolkle, zdej pa nazaj k vsakodnevnim radostim user posted image  Srečno vsem!!!  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
6.10.2008 8:58:03   
dajamaja
Včeraj je bilo mal panike, ker je bil urin "krvav" ... sem že študirala kaj narest al kar k Rešu it al kaj in mi je šele po par urah prebil, da sem zjutraj pila zelenjavni sok - korenček, rdeča pesa. Saj nisem vedela al mi naj sam odleže al naj se ornk v rit sunem. user posted image  
Drugač smo OK. Mal si privoščim kak dremež. Ni nekih znakov - prsi boleče od Estrofema, ker je kr v valungah okol ur ko vzamem novo dozo, pol pa jenja ... se poskušam odgradit od vsega tega in tudi od časa, ki je še do UZ. Takrat bo 2. trenutek resnice in potem upam še na ostale trenutke ... pa da se seveda srečno izzidejo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
6.10.2008 9:04:54   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Dajamaja kako počutje ???? Matr stiskam pesti !!!!!!!!!user posted image user posted image

jaz tudi, jaz tudiuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
6.10.2008 9:36:02   
Hope2
Lara, mi nestrpno čakamo na naslednji pregled, vsak večer pa se trebuh zaradi otrdevanja vse bolj in večkrat spreminja v malo trdo žogico. Drugače smo tudi mi dobro, hvala. Rok mam 26.11. , tak da moramo vzdržat še vsaj 1 mesecuser posted image .

Dajamaja, ti pa si pojavauser posted image , če se boš že sama nabrcala, se vsaj daj nežnouser posted image .

Grem še zdaj WP brat, ker mi je prej na sredini računalnik kar crknu. WP, do sredine je bilo super napisano, ampak res škoda energije, celo zdaj ko si v postopku. Raje misli na kaj pozitivnega, kaj lepega, na svoje folikelčke, zarodke, otročkeuser posted image .

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
6.10.2008 10:12:29   
bbpikica
Dan vsem. Joj kolk ste ble že pridne jaz pa šele vstalauser posted image . Vse današnje akterke še enkrat držte se in na prekrasne rezultate. Ostale pa en lep , pozitiven in sončen dan.user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
6.10.2008 10:15:47   
Shuka
Jutrčka pupe user posted image

Zarja - evo mal sem sprostila prste od stiskanja, da ti še tu napišem, da navijam do onemoglosti. Zdej ziher že greješ user posted image

Pa da ne bo pomote sabsa - enako tebi stiskam pestke, da že pridno greješ svoje zarodkeuser posted image user posted image

Kajsici - na čimmanjbolečo punkcijo z lepimi in zrelimi foliklčki, da bi se lepo zdržili z atijevimi plavalčki.user posted image user posted image user posted image
Kalina - Na lep UZuser posted image

gigi - kje si ti ljubica moja, me veseli da si malo bolje ampak vesela bom ko boš veliko bolje, javi se kaj, pogrešam te user posted image
dajamaja - od zdravih napitkov se ti že meša kaj? No ti kar tako naprej, vse to je zdravo za bebice in zate user posted image

miska73 - hvala za kavicouser posted image

grem pod tuša  user posted image pa pridem nazaj.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
6.10.2008 10:25:46   
Dakec
Punce moje stiskam pesti, da ste danes uspešne.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET
Kajsica - punkcija

Mojsonček,čestitam.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
6.10.2008 10:29:18   
Dakec
No, pa sem dala v album moj trebušček.

Nisem uspela vsega brat za nazaj, sem bolj lene sorte. user posted image  A se je kaj takšnega dogodilo, da bi morala vedet?

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.10.2008 10:31:29   
Dakec
Hope2, madonca čas hitro teče. Praviš, da maš čez en mesec rok? Super. Sem vesela.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.10.2008 10:34:19   
Dakec
Kje ste vse? Hmmm se še niste prebudile? Al ste tko kot jst, še vedno v spalni srajci.user posted image  Danes pa sem res bolj lena.

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.10.2008 10:39:32   
jazzz27
Dan punce!

Naj vam povem, da ste zelo pridne in da zelooooooooooooo veliko klepetate in čvekate a kljub vemu vas probavam dohitet in prebrat (kakor se le da)user posted image .

Evo sporočam, da smo začeli s postopkom. Prvo sem mal snifala, sedaj se pikam z menagonom in še vedno snifam, potem pa pristanem še na trdi drogiuser posted image user posted image . Uspešno sem si zapičila že štiri inekcije (no ja, ena malo manj uspešna, ker sem se prej še v prst pičila in na koncu dobila ogromno rdečo oteklino na riti)user posted image . Prvi UZ je v četrtek. A lahko katera pove za menagon koliko dni se špikaš, kdaj prideš do punkcije? Pa če je še katero tako glava bolela po suprefactu, kot mene?
Mi lahko katera Rešova pove, če se je lahko za UZ naročila popldne?

Se opraičujem ker sem toliko vprašala, bom pa zelo vesela odgovorov in vsakega nasveta.

Lep dan vam želim!!!!

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.10.2008 10:45:31   
Dakec
jazzz27, čestitke za začetek špikanja in dobrodošla. Kar se tiče tvojih vprašanj ti ne znam odgovorit user posted image , ti bo pa katera druga z veseljem.

No pa grem še jst pod tuš in ven na sprehod.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.10.2008 10:57:14   
hedviga
Oh, vikend je mim, zdej mam končno čas kej napisat.
Najprej: najlepša hvala naši Mišmiški za gostoljubje in prehrano! potem hvala Pikovitki za dobrote, po katerih se mi še vedno cedijo sline in seveda tudi ostalim, ki niste prišle praznih rok.
Madona, še dan mi je žal, da nisem še bolj basala user posted image user posted image
Klepetanje je bilo super, žal sem jaz, včasih taka žurerska žival, zdaj že okol 22 ure neuporabna in sem jo mislim da prva popihala!  Lepo je bilo spoznati nove punce, upam, da to ni bilo zadnjič da se vidimo.
Ni kej, me IVF/ICSI punce smo nekaj posebnega in super!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak pa da je bil tabolši žure šele potem ko smo se nosečke pobrale spat user posted image user posted image user posted image  Eh, Hope, a vidiš, no... Ampak sej pridejo za nami user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

aaaaaaaaaaa, pozabla na hedi user posted image , mojo so-nosečko, sva si obljubile, da dihava skupaj, čeprav mi je hope zašlogala, no brez kugle in kart, da bom rodila pred njo (pred hedi, ne hope, ki je v 32 tuser posted image ). kaj mi to delaš, noseča čarovnica? si zvarek mi podtaknila, da spomin mi ukrade? al vrgla si kletev, da blond izpadem? user posted image user posted image  hitro, hitro, še ena kavica, da uniči uroke pozabe!

Pheh, ni blo nič treba, temu se reče nosečniška pozabljivost user posted image user posted image user posted image

Čokolino vs. čokolešnik----mislim, da mi čokolešnik malo bolj sede, ma bolj aromatičen okus, ampak jaz itak pojem vse...

Gigi, a si čist podlegla?? A boš jutri sploh lahko prišla? Al boš po UZ takoj popihala pod kovter?

Dakec, srčkan buši!! Mal me na mojga spominja user posted image

Emmm, no tolk sem si zapomnila... brez zamere vsem ki sem jih pozabila, ste tolk napisale, da....user posted image
Aja včeraj pop. sta imela moja dva fuzbal tekmo! To je blo brcik z leve in z desne eno uro non stop. No zdej bo pa dva dni mir user posted image

In seveda pestke za vse:
Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET
Kajsica - punkcija

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
6.10.2008 10:58:49   
netka34

Juuuutro!!!

Ja, sm se že naklafala, pa nakofečkala, pa user posted image user posted image z mojima user posted image user posted image .

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
6.10.2008 11:00:47   
netka34

Pri nas sonček brez oblačka!! JUpiiiii!!user posted image user posted image

Ma Netki bo zej zložla en albumček s5.

Ja, Gigi, ju3 se vidiva, se že veselim!user posted image

Dakec ooooo, kok lep buši!! Kumi čakam mojga tazga!!!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
6.10.2008 11:03:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

Hope2, madonca čas hitro teče. Praviš, da maš čez en mesec rok? Super. Sem vesela.

Iiiiiii lep bušiuser posted image , še mal pa bo začel kipetuser posted image . Kateri teden si?

Rok pa imam čez malo več kot 1 mesec dni (26.11), samo vsaj še 1 mesec moramo vzdržat skupaj.

Hedviga, daj povej kolk sem pomešala, imaš danes morfologijo ali neuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.10.2008 11:06:08 >

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
6.10.2008 11:05:04   
netka34
Aja, Gospodarica.... Sm mal študirala, o besedah ata R.
Ma meni bi blo pa (zame!!) bolj korektno, d bi vedla dejansko stanje, kukr pa gor k ti rečejo...ja plavalčki suuuuper (halo, d se niste zmotli, pa od koga drugega plavalčke dal zravn?!?user posted image ), pol pa jaaa, zarodki suuuuper.... Ja pa za vas itak ni problema, ste bla že 4x noseča, vi boste takoj zanosila, 100%...?!?!

Pol smo pa zej že v tretje na iglah.....

Itak pa d še vedno trdno stiskam pesti, pa d vama bo na uz-ju reku...kaj ste ji obljubu, k je tolk vesela? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
6.10.2008 11:06:11   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Dajmo navijajmo za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 06.10.
Zarja1 - ET
Kalina - UZ
Sabsa - ET
Kajsica - punkcija

navijam za dobre rezultate, punce user posted image user posted image user posted image  

Pika in gospodarica, dobro grejta, naj otroci ostanejo še 9 mesecev pri vaju! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Znaki, ki kažejo, da imate preveč "moš...
Ko gre za žensko neplodnost, je večkrat težava v preveč kot premalo testosterona. V članku preverite, kateri so znaki, d...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?