Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
..mam cajt pol tle viset,ve imate pa možeke že doma vrjetn pa otročke iz vrtca..

..res ni potrebe da bi se slišale vsak dan...
.
dons odbojko in me nov noben iz rr metov
za mojega škratka. Bodo sigurno pomagale.
. Pa ena gospa za mano reče, da naj se zresnim in naj otroku ne dajem toliko sladkarij, ker bo imel pokvarjene zobe in naj raje kupim korenček. In to tako naglas, da se je folk obračal in zijal v mene- se pravi v najbolj neumno mamico, kar jih je. Ma, jim ni potegnilo, da če otrok leži v košari, da je še premajhen, da bi sploh kaj drugega jedel kot mleko, ali kaj..... eh, sem bila kar tiho.... se mi ni dalo se spravljat s tem.....
. joj, jaz bi pa morala kakšen test naredit..... danes zjutraj sem bruhala
, jih pa sedaj uporabljam še da mal Lukasa prelisičim, da vsaj malo pri meni je. Sem upoštevala Alein nasvet,in dam kakšno kapljico kar na dojko, pol vsaj zagrabi in vsaj malo poje pri meni. En teden sem mu namreč dajala po flaški, da sem vidla kolk sploh poje, sedaj pa pri meni noče več, mogoče ponoč kakšen obrok, pa podnev če mi ga uspe s kapljicami prelisičit.