|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:26:44
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa mi smo pa večerjali: rio mare tuno + kislo smetano + koruzo - vse skupaj zmešano + kos kruha. zeeelo redilno, ampak njaaaami ta namaz jaz dostikrat naredim, mnjami, dam še kaj pekočega zraven, pa na popečen toast - pa kaj redilno, saj so sam zdrave stvari A katera ve a je normalno, da ima 7 letni otrok za 1 cm eno nogo daljšo in tudi za eno št. čevljev večjo. Naša Nina ima namreč, ma bom šla k zdravniku, ker še nisem slišala tega, razen to, da bi ji lahko kaj primanjkovalo. Začelo se je pa 10 dni nazaj, ko smo v cicibanu ugotovili, da je desna noga za eno številko večja. Prodajalka je rekla, da tudi to se zgodi in mi ni bilo nič tako posebnega. Danes pa ko jo pridem v šolo iskat Nina šepa in pravim Nina kaj pa je? In mi odgovori, da ji je noga zrasla. Sem jo prepričevala, da to najbrž ni, da si je kaj poškodovala ali čudno stopila, ampak njo je bolel kolk, oz. tam v pregibu in stalno je trdila, da zato, ker ji je noga zrasla in je večja od druge. No in ko smo prišli domov, sem ji rekla naj se uleže, da pogledava in res, še po kolenu se vidi, da je daljša noga. Prav čudno. Še Mitja mi ni verjel, dokler mu nisem pokazala.
|
|
|