|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 22:39:03
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika blacky hvala za nasvet. Ja, upam, da bo pomagalo. Veš, ko je vsak otroček drugačen in ima vsak svoj ritem. Npr. moja Teja ga ful sračka zadnje čase. Sploh ne moremo prav nikamor iti. Ona ne more biti budna več kot 2 uri. Če sem cel dan z njo doma, to tak lepo rihtava. Zadnjič pa smo šli na kosilo, pa je ravno zaspala, potem se je pa v jajčki predramila in bedela cel čas vožnje in pol ure na kosilu. In je bilo preveč. In ko je preutrujena, kar se mi zdi po 2 urah ful prehitro, se dere kot šoja, prav kriči in je ne moremo več umirit in uspavat. In to mi dela tudi večino večerov, kot da bi jo kopanje in preoblačenje tak zmatralo. Npr. prej je spala 2 uri, se je sicer na silo zbudila ob pol osmih, ker je Nejc nekaj hrup vzganjal in potem sem jo nahranila, previla, preoblekla in začela uspavat, pa je bilo preveč. Pa je bila budna šele eno uro, samo očitno prej ni spala dovolj. Ne vem več, kaj naj. In ko jo hočem uspavat, moram imeti čisto srečo, ker vsakič ji paše drugo uspavanje. Al na rokah z dudo ali brez dude ali v ležalniku ali v posteljici ob vrtiljaku, ali v jajčki, ali na rokah, dol obrnjena. Skratka, pravo sr.... dela in se brezveze joka. Ma ša katera tako zaspanega otročka?
|
|
|