|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 10.10.2008 19:55:59
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 a veš, da imam jaz tudi to, pa še nisem uspela do zdravnika priti. Mi je sestrična, ki dela v lekrani svetovala, naj z zdravljenjem počakam dokler še dojim. Jaz pa sem mislila, da so to kakšne glivice . Daj poročaj malo s čim si zdraviš oz. kaj si dobila. Hej! Mene so testirali, ce so glivice - in to veckrat, pa sem nekako upala, da bi bile, ker potem se tega prav lahko znebis. Zal je bilo vedno negativno ... in je luskavica, kar je DREK (pa sori izrazu). Imam Sorel, s katerim se mazem po nohtih in to je zaenkrat to. Napredka ni, pravzaprav se zadeva se kar slabsa, a upam, da bo kmalu vsaj kancek bolje, potem pa, da izgine - menda niso to le pobozne zelje. Kdaj se je pa tebi zacelo? Imas se kje drugje? Meni so se namrec luske naredile se o komolcih Grrrrrrr ... Te čist štekam,jest sicer nimam luskavice mam pa atopijski dermatitis in se mi po celem telesu delajo izpuščaji tok da je kr grozno,ker nenormalno srbi,mažem se pa tut z raznimi kremami pa sam olajšajo zadevo,da bi pa dolgoročno pomagal pa ni šans,ker kokr se neham mazat se mi spet vse ponovi,tok da mam res že pun k**** te kože .So mi pa kao zmeri govoril da ko bom v pubrteti al pa po porodu zginlo,ma ja bo k***moj zginlo še slabi je . Tok da nimaš kej kokr da se mažeš pa upaš da bo bolš "nekoč"
|