Alina_alin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Termometri Ji merim temperaturo kar z navadnim pod pazduho. Včasih vzamem onega, ki je prej fertik, ko zapiska. On Lanaform, ki sem ga imela, ki je tut za v uhico in za na čelo pa je tak šit, da groza. Alina_alin, če se ne motim imaš ti tut takšnega in mišk vem, da ga tut ima. No, jaz sem ga zadnjič nesla nazaj v BC, sem rekla, da ga ne bom več imela, ker ne dela. Mali izmerim 3x tt in 3x pokaže drugače pol pa se zanesli na tak termometer, če lahko. In še stane 45 eur kar se mi tut ne zdi malo. Pa sem rekla ali mi ga naj popravijo / zamenjajo ali pa bom vzela kaj druga za ta denar za malo. Res sem se kr razpizdla, ker sem bla jezna. Mi je škoda denarja, če itak ne dela. Pa me je prod. vprašala kako to, da sem ga komaj zdaj nazaj prinesla in sem ji povedala, da sem ga ( kao ) zdaj začela uporabljat, ker mala prej ni bila bolana. Ker v garanciji pa je itak 24 mesecev. Zdaj pa čakam kaj bodo zrihtali...malo še počakam, drugač pa jim grem spet kr tja zatežit osebno v BC... Kaj sem "smotana" zarad tega al se naj kr pustim? joj, če je 24 mesecev, pa še bom jaz nesla nazaj. Ker meni tudi zmerom drugače pokaže - je bila Špela bolana in je kazalo, kot da ima 37,5, meni se je zdela ful vroča, ji zmerim z digitalcem 39,5 - kar je tudi bilo realno, saj je bla čist boga. V glavnem meni je čist mimo ta termometer. Ali pa ga jaz ne vem uporabljat.