zverinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika pa jutri tudi, če mi teli vzorčki iz obraza ne bodo zbledeli ... ma sem ko en rakun. hehe, ne sekiraj se, do poroda se ne bo več videlo in boš lepa na slikah IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Joj, zverinca, komaj smo Blackcoffee pripravle, da bi šla mal pogledat za voziček ali pa še kaj nabavit, zdaj pa si ji spet dala upanje, da lahko vse zadnji dan porihta, na poti ko gre rodit. Ajajaj!! nene, o ni bil moj namen... saj pravim da imam že celo sterilizator, a baje danes dobim še košaro za voziček. Tako da napredujem no, torbe za v P pa res še ne bom pripravljala.... Nadya, jaz tudi slabo prenašam vožnjo v avtu. Se mi zdi da se cela spravim v krč in sem vsa napeta. Spim pa jaz le na bokih, na hrbtu mi niti ne paše, ker mi trebuh tako razteguje da je joj, pa še itak ni dobro, ker dojenček pritiska na hrbtenjačo kar lahko pripelje do mravljincev v nogah ali še kaj več... Spletka, ne jaz nisem nič za prvorojenko kupila, mislim da je Lonja to rekla da je. Jaz pa o tem še niti nisem razmišljala hm... še ena stvar za spisek! Kužata in enoletnice pa ni več, kuža je šel včeraj nazaj k očetu, enoletnica pa tudi prejle z mamico, sedaj pa akcija, peljem mojega modrega psa na sprehod (tako pravi moj mož sesalcu, da se go boji )...