|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
13.10.2008 18:17:26   
glugluglu
tims, pozdravljena! Pa v jok si me spravila s svojo zgodbo, mi je kar sapo vzelo, dobro, da je sedaj vse ok. user posted image

HD, injekcija naj bi držala, ni panike. Pa itak še dojiš.

Blacky, kaj pa dela popoldan tvoj mož (no, če lahko zaupaš), me je spomnilo to na enega mojstra, ki je pri nas delal, je prišel takoj po službi in delal do 22.00 in sem si mislila boga žena, ga skoraj nič ne vidi med tednom, pa male otroke imata tudi. In ko je šel je bil že vidno utrujen. Samo zaslužil pa je kar dobro. Dobro, da tebe ne mika, te je še vedno preveč strah?

cepljenje in dodatki: jaz nikoli pri vseh treh otrocih nisem imela nič. Tian sedaj ni imel nobene reakcije. Tudi nikoli mi ni noben pediater rekel, da preventivno daš kakšen sirup ali svečko.

nosečnost: moj user posted image je nekaj omenjal četrtega; če bo še enkrat kaj takega ven izustil bo ostal brez user posted image dokler ne dobim tablet.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.10.2008 18:20:57   
glugluglu
pri nas se tudi šele sedaj dela mrak, je v bistvu bolj dan še.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.10.2008 18:24:43   
glugluglu
pa luna se vidi, a je polna luna danes, aha jutri bo, zato je Tiana cel dan nekaj slaba volja metala, pa 2 x sva bila zunaj, pa nič; kar nekaj, potem smo ga pa uspavali v zakonski postelji, no ampak sedaj se zbuja (po 2 urah - je bil pridenuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2803
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 18:49:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2804
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 19:19:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 19:28:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.10.2008 19:33:35   
metuljcek321
Zdravo, pupe!

Pridno klofate, res ... me ni nekaj ur in ... trara ... kar nekaj novih straniuser posted image  user posted image  user posted image  Ce bo slo tako naprej, bomo res kmalu na 200. strani.

tims- uf, so mi tekle solze ob tvoji zgodbi. Pogumna si! Kapo dol!

HD - porocaj, kdaj bo test ... masina, sem se jaz vznemirjena, kaj nam bos sporocila ... bos torej ti otvorila sezono?

Blacky30 - prima, da je krst lepo uspel. Jaz sem tudi koncno klicala zupnika in bomo enkrat v novembru to opravili.

levinja t. - a mravljinci so te zdaj napadli po porodu ali kaj? Hm ... upam, da cim prej mine - evo, ena user posted image zate!

inigo - drzim pesti za ju3!

pikica** - WB!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2807
13.10.2008 19:35:01   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: flower

ovrstna hrana, večkrat dnevno, ne preveč soli.. itd. 12. korak pa se glasi: V prvih šestih mesecih je potrebno dojenčka hraniti izključno z materinim mlekom!

Smrk, smrk ... kaj pa, ce ne gre?!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2808
13.10.2008 19:38:06   
metuljcek321
Opa, dobila sem 2. zvezdico ... bravo jest! Bolje pozno kot nikoli - hi, hiuser posted image  user posted image  user posted image

Ej, kje pa je tisti razpored, ki kaze, kdaj dobis novo zvezdico - pri koliko postih? Vem, da sem ga nekje vidla, pa ne vem vec, kje.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 19:38:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2810
13.10.2008 19:39:41   
maja24
Ojla men je pa zadnič ena po mejlu poslala Paparico in je ful receptov od 4-6ega mesca.Če kira hoče da ji pošlem po mejlu nej mi na ZS kontaktira in mi posreduje mejl.

HD ti pa že nared ta test,ker zej sm pa že jest živčnauser posted image user posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2811
13.10.2008 19:54:05   
metuljcek321
mojcek1 - uf, upam, da je sla posteljica res ven. Ves, pri meni je bilo pa cisto na zacetku se nekaj notri (niso vedeli ali gre za posteljico ali je le strdek krvi) in sem zato se 2 dneva ostala v porodnisnici - sem dobila neke injekcije in se je vse fajn spucalo (je bil torej strdek) ... je pa neprijeten obcutek, da bi imel se kaj v sebi.

No, itak, da bo vse OK.

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
13.10.2008 19:57:16   
neboglasnica
evo maja24, pošlji meni

Naš Staš pa kar nekaj pojokava, sploh ne vem, če bi ga kopala, je hladno. Mimogrede: saj smo o tem že pisale, pa vendar - kaj imajo oblečeno za čez noč. Naš ima ledene roke in medtem, ko ga dojim, me z ledenimi prime za špehm, skoraj zmrznem. Ima pa bodi brez rokavov, pižamico in nogavičke. Razmišljam, da bi mu namesto bodija brez rokavov dala kar bodi z dolgimi in bo tako imel dvojne dolge rokave. Aja, imamo pa okoli 20,5 stopinj.

lex, še vedno sem huda, ne moreš verjet

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
13.10.2008 19:59:15   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

mojcek se zdaj imaš posteljico not??user posted image

Sem kupila danes novo revijo z recepti Kuhinjica in je v uvodu napisanih 12 korakov do pravilne prehrane. 11 korakov govori o tem kako se moramo hranit - raznovrstna hrana, večkrat dnevno, ne preveč soli.. itd. 12. korak pa se glasi: V prvih šestih mesecih je potrebno dojenčka hraniti izključno z materinim mlekom!

user posted image

In v trenutku je super revija postala najbolj zanič revija v SLO, ne?user posted image  Itak.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2814
13.10.2008 20:00:26   
dzanika
neboglasnica naš ima samo pižamico gor za čez noč. Pa s tanšim kovtrčkom je pokrit. Ima pa vedno tople roke in cel je topel.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
13.10.2008 20:03:11   
metuljcek321
Oblacilce za zvecer: bodi z dolgimi rokavi, plis pizamica, nogavicke, copatki. Pokrita je s kovtrckom in dekico. Imamo pa ene 18 stopinj v spalnici.

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
13.10.2008 20:05:44   
maja24
Evo žabe poslala sm vmuser posted image user posted image user posted image

Metuljček321 hvala bom tut jest jutr poklicalauser posted image

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2817
13.10.2008 20:10:00   
Blacky30
Gorska roža, moja ima ponoči bodi z dolgimi rokavi in plišastega pajacka z dolgimi rokavi in nogicami noter. Pokrita pa je s toplo dekico in odejo. Samo ji je zadnje dni prevroče, tak da bom dekico odstranila in pustila samo odejo. V stanovanju 22 stopinj.

Glu x 3, ja, moj možek dela cele dneve, da bi kaj več zaslužili, ker stroški so veliki. Zdaj pa so mu v službi še delovni čas podaljšali od 7 do 19, tak da to pomeni, da za ta drugo službo zmanjkuje časa in zato dela še zvečer ali čez vikend. Žalostno, res.... Mene kaj dost ne matra, da bi to kaj pogrešala, ker sem zvečer tudi ful crkjena od utrujenosti, pa malo me je strah še tud ja.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   [Brisano sporočilo]
13.10.2008 20:11:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
13.10.2008 20:20:11   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
... moj možek dela cele dneve ... delovni čas podaljšali od 7 do 19 ... za ta drugo službo zmanjkuje časa in zato dela še zvečer ali čez vikend.

user posted image  user posted image  Kdaj si uspete utrgati kak trenutek zase? Upam, da vam rata!

Joj, ej, moja dva - hcerkica in moz - pa spita na sedezni kot topa - ona njemu na trebuhu in uzivata sto na uro. Zraven pa spila Kmetija - a jo katera gleda? Meni je precej brez veze letos ... ne vem, no ... same spletkarije in bedarije ... pa skoda, ker pol sta pa House in Monk sredi noci.

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
13.10.2008 20:24:15   
maja24
A ste doble meil?

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2821
13.10.2008 20:25:58   
metuljcek321
Hoj, Maja24, a ves, da v mojem mejl boksu ga niuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
13.10.2008 20:31:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
... moj možek dela cele dneve ... delovni čas podaljšali od 7 do 19 ... za ta drugo službo zmanjkuje časa in zato dela še zvečer ali čez vikend.

user posted image  user posted image  Kdaj si uspete utrgati kak trenutek zase? Upam, da vam rata!

Joj, ej, moja dva - hcerkica in moz - pa spita na sedezni kot topa - ona njemu na trebuhu in uzivata sto na uro. Zraven pa spila Kmetija - a jo katera gleda? Meni je precej brez veze letos ... ne vem, no ... same spletkarije in bedarije ... pa skoda, ker pol sta pa House in Monk sredi noci.

Midva si vzameva čas za pogovor zvečer ob večerji, čez dan pa predvsem gsm laufa, da si poveva pomembne stvari. Z Nejcem si vzameta čez vikend dan zase, če je fraj, vsaj en dan med vikendom ponavadi je. Gresta dopoldan skupaj v trgovino, na kavo in kakav v gostilno na našem letališču ponavadi, pa popoldan, če je grdo vreme, k babici in dediju ali k prijateljem. Če pa je lepo vreme, pa gremo vsi štirje. S Tejo pa se res nič kaj ne "druži", ker zmanjka časa in ker je za Nejca trenutno bolj pomembno, da ima atija za sebe, ker je že večji. S Tejči se ponavadi pocartata zvečer, ker je ona še budna, medtem ko Nejc že spi, ko pride. Evo, trenutno me je klical, da štarta iz MS vsak čas in bo čez kako uro in pol doma.user posted image  Žalostno in za mnoge nemogoče življenje, jaz pa sem se nekak že navadila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2823
13.10.2008 20:40:52   
metuljcek321
Dobra si, Blacky30 user posted image , vidim, da se znajdete. Ma, se moras pa kar izklesat, da se navadis na tako zivljenje, bi rekla. Meni ne vem, ce bi zneslo, bi se kar precej osamljeno pocutila. Mojemu kar mal zatezim, da kaj prej pride iz sluzbe ... pa je ob ene petih ali sestih doma.

O, muca se zbuja ... sibam, materinske dolznosti klicejo. Pa-pa do ju3user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
13.10.2008 20:42:38   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Hoj, Maja24, a ves, da v mojem mejl boksu ga niuser posted image

Zej sm ti šeenkrat poslala,dej poglej če zej je,pa mi sporoči.

Ela čebela

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.