|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 13.10.2008 20:31:24
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 ... moj možek dela cele dneve ... delovni čas podaljšali od 7 do 19 ... za ta drugo službo zmanjkuje časa in zato dela še zvečer ali čez vikend. Kdaj si uspete utrgati kak trenutek zase? Upam, da vam rata! Joj, ej, moja dva - hcerkica in moz - pa spita na sedezni kot topa - ona njemu na trebuhu in uzivata sto na uro. Zraven pa spila Kmetija - a jo katera gleda? Meni je precej brez veze letos ... ne vem, no ... same spletkarije in bedarije ... pa skoda, ker pol sta pa House in Monk sredi noci. Midva si vzameva čas za pogovor zvečer ob večerji, čez dan pa predvsem gsm laufa, da si poveva pomembne stvari. Z Nejcem si vzameta čez vikend dan zase, če je fraj, vsaj en dan med vikendom ponavadi je. Gresta dopoldan skupaj v trgovino, na kavo in kakav v gostilno na našem letališču ponavadi, pa popoldan, če je grdo vreme, k babici in dediju ali k prijateljem. Če pa je lepo vreme, pa gremo vsi štirje. S Tejo pa se res nič kaj ne "druži", ker zmanjka časa in ker je za Nejca trenutno bolj pomembno, da ima atija za sebe, ker je že večji. S Tejči se ponavadi pocartata zvečer, ker je ona še budna, medtem ko Nejc že spi, ko pride. Evo, trenutno me je klical, da štarta iz MS vsak čas in bo čez kako uro in pol doma. Žalostno in za mnoge nemogoče življenje, jaz pa sem se nekak že navadila.
|
|
|