|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 17:18:49   
Cuketa
Moj otročiček (star 1 mesec) je bil danes zbujen vse od jutra okrog 6.45 vse do zdaj.Zdaj pa vsi v hiši držimo pesti da se ne bi zbudil.Smešno je pa to,da hoče zaspati samo na mojih prsih in lepo spi na moji rami-ko ga dam podret kupček.Medtem ko ga dam v postelco se takoj zbudi. Do zdaj tega ni počel. Upam da ni kaj narobe,a je imel kdo kakšne podobne izkušnje?
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 17:36:10   
Lu
Enako Cuketa. Na prsih zaspi in ob podiranju kupčka mi tudi zaspi na rami. Zaspala je prej pop. ko smo šli na sprehod in zdaj malo drema. Upam, da mi bo zaspala. Ne vem kaj ji je.

lp Lu

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 18:00:57   
Dolina
O, sm mislila, da se samo meni to dogaja. Zoja je tudi taka. In to predvsem popoldan. Ampak pri nas včasih sploh ne podremo kupčka, ampak zaspimo. In ko jo dam pančat se zbudi in :((. To pol traja cel popoldan. :((

Lp, Dolina&Zoja

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 18:48:39   
HuAnita
... in to bo trajalo še kak mesec, potem pa bo bolje... Novorojenček pač mora čutiti mamico ob sebi, žal je to zelo naporno za mamico, ampak se splača, ker potem se počasi 'socializira' in ne potrebuje več toliko mamice...

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 19:18:02   
Anonimen
Moja mala je tudi to delala. Smo pa potem rešili to na tak način, da ko jo dam podirat kupček in ko zaspi ji pod lice dam krpico, da ko jo z njo pod licem odložim v zibelko ni na čisto "mrzlem". V začetku sem pa še dekico imela med hranjenjem na radiatorju, da sem jo potem s toplim pokrila. In je uspelo!

Probaj pa boš videla!

Sicer pa čimveč mirnih noči!

Bojana

(odgovor članu Cuketa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 20:41:26   
MojcaMP
Zivjo, pri nas je tudi nekaj casa trajalo, da se je enostavno receno "naucil" zaspati tudi cez dan. Sama sem mislila, da pac ko je dojencek zaspan, da zapre oci in zaspi...haha,vsaj pri nas ni bilo tako. Treba ga je nauciti...vsaj tako sem brala v kar nekaj clankih. Torej mi smo se odlocili za eno taktiko in pri tej vztrajali z raznimi "stosi". Nasa odlocitev je bila, da bo tudi cez dan zaspal v svoji posteljici in potem smo ga kaksne 2 tedna uspavali s pomocjo dude,ce pa ni slo, je vcasih pomagala se glasba za dojencke, duda "namocena" v caj, drzanje za rokico, razne kombinacije tega ... v skrajnem primeru pa kapljica "vetrovnih kapljic proti krcem-zelo sladko" na dudo ali pa voznja v vozicku. Zdaj na sreco tudi cez dan ni tezav, ceprav se mi je pa ravno v tvojem casu ali pa kaksen teden kasneje ze mesalo, ker se je od utrujenosti tako jokal, da sva bila oba "iz sebe" pa ga nisem razumela, kako bi on rad zaspal. Zdaj je najveckrat tako, da ko postane zaspan zeli imeti mir in dudo in zaspi v roku 5 minut.

Pri enem mesecu pa moras uspostevati tudi, da rabi veliko blizine in pestvanja/nosenja/zibanja.

lp Mojca


(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pomoč-Noče in noče zaspati!
19.3.2005 23:11:50   
niki5
Dojenčki nasploh pa tako majhni potrebujejo bližino in varnost. Naš je prve 3 mesece najbolje spal, zadnje dva meseca pa imamo vse sesuto. Misliš, da bo šlo samo še na bolje, ampak se lahko iz kaže da ni tako. Ravnaj se po občutku, posluši svojo intuicijo kaj ti pravi. Dojenčki so občutljivi in kaj hitro se lahko vse spremeni.
Jaz se spomnim ko sem svojega prinesla iz porodnišnice in ga položila v zibko, se je zbudil in s takimi prestrašenimi očkami gledal, tako da je prve 10 dni spal pri nama v postelji, potem pa brez težav v zibki naprej.
Pomaga tudi to, če ga daš v spalno vrečo in nekako obložiš prostor, posteljico, da dobi ta občutek varnosti. Te zelo majhni se še navajeni 'stisnjeni' kot so bili v maternici, spalna vreča pa da nekako obdrži toploto tudi ko ga položiš v hladno posteljico.

(odgovor članu Cuketa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izbira imena: 5 stvari, ki jih je dobro ve...
Ena mama je delila zapis o izbiri otroškega imena oziroma o stvareh, ki bi jih rada vedela, preden se je odločila za otr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?