Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

!
. Mi imamo tudi obroke na uro, si jih je Kiara sama določila tako. In je prav fino, ker točno vem, kdaj bo lačna. Mah, zdaj bo pa ta ura vse pokvarila...
prej vstajali. buuuhuuuuu, jaz pa tako rada spim! Bomo že nekaj naumili, da bo prav. Joan, koliko sadja pa si že dala J.? Ne mislim količinsko, ampak vrste, da ne bo pomote.
Rene je bil tako priden s spanjem do pred 14 dnevi ko ga je začel biksat in se uspavava tudi po 1 urco. prej sva večerjala pa sem ga položila v posteljo in je blo to to....zj pa obračanje pa jok in žuljenje po učkah ipd. upam da bo to obdobje hit mim pa se bomo kmal sam še smejali
. Sicer pa povej, če boste pri P dobili kakšno posebno vago, jo bo Kiara tudi rabila, hehe.
da nas ne prinese še kam v tvojo bližino. Če ti ne moreš drugam, samo najdi kakšno fino lokacijo, pa me pridemo tja