gigi1
|
Jutrčka punčke drage BBpikica saj ne vem, kako bi te lahko potolažila. Vem, da si bila pripravljena na tak rezultat, vseeno pa upala dokler si lahko. Všeč mi je, da is pozitivna in da takoj razmišljaš o novem postopku. Zdaj si pa oba preberita nasvete in se jih probajta čimbolj držat. Naj bo februar vajin mesec Nikita ti tudi? žal mi je lubica. K Zornu se pa lahko naročiš samoplačniško. Mislim, da je razgovor cca 40 EUR in boš hitro na vrsti. Vse ostalo gre potem na napotnico. To plačaš le, da skrajšaš čakanje. Držim pesti, da bo naslednji uspešen. Bozza za . Naj oba bijeta naprej in se lepo razvijata. Brezskrbno in lepo nosečnost ti želim. Larica še malo pa bo UZ. Vse bo Ok in bosta oba utripala 300/uro. Pikovitka, Tassi in Dejzi me veseli, da ste se zmenile in da bomo kmalu navijali tudi za vas. Noki hvala ker me razumeš . kako si ti? Jazzika in Lana po punkciji je dokaj normalno, da malo krvaviš. Edino večje količine krvi so zaskrbljujoče. Bolečine naj kmalu minejo. Preberita si napotke zgoraj. Hedi ja...si mi vse folikle prestrašila (spet ). No, kako je tvoj kolk? Miška se slišiva danes. Miška73 ti pošljem ZS s tel. št., da se ne bova zgrešili. Mlinčka, a jutri boš mela cajt za kofe? Gretka dej pliiiz ponovi recept za bučkov štrudel. Mam glih bučo doma. Mrbit se pa iz tega kej izcimi Pija helou. Naj te današnje obveznosti ne okupirajo preveč in naj bo dan dober Abra, Hope in Šukica sem spet uživala v vaših nasvetih Tako je to. Skoz boste en korak pred nami in nam boste pol delile nasvete za nosečnost, porod, dojenčke Oktavija lepo, da si se oglasila. Upam, da bosta kmalu uredila stvari. Pupe drage lep dan vam želim.