|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 15.10.2008 11:03:06
|
|
|
|
tims
|
Mirjam, dobrodošla med nami Blacky jaz pa še nisem nič poslala mer za našo priceske. Evo: 1.mes: 5380g, 58 cm, 2.mes:6180g, 63,5cm. Izpadanje las: jaz pri sebi nisem opazila, da bi mi izpadale. Tudi v prvi ne. Temenca: Nina jih je imela in sem ji enkrat namazala dve uri pred kopanjem z mandljevim oljem, ji dala kapico gor, tik pred kopanjem pa sem ji s krpico s katero jo kopam narahlo zdrgnila in ji potem laske umila. Moram reči, da sem to naredila kakšen mesec nazaj in do zdaj se ji še niso ponovila. Menstruacija.... hmmm kaj je to? Jaz je ne bom imela več. Bomo prišparal na uložkih Kar se pa razvoja tiče... adijo pamet. Če so mirni, te pošljejo v razvojno, če so živahni, pristaneš spet v razvojni..... Kaj je potem sploh normalno?Tim je vedno podivjal, ko sem ga slekla, z rokicami je pa trzal kot Joe Cooker, kar me je bilo kar malo strah, da ni kaj narobe, pa P ni nikoli omenil razvojne. Po moje v današnjih časih sploh ni več otroka, ki mu ne bi bilo treba v razvojno. Še dobro, da smo mi taki kot smo, ker smo bili ves čas v razvojnih Mal heca. Ko sem gledala kako je na tistih videih podirala kupčka, mi ni bilo čisto nič jasno. Meni je sestra v ZD rekla in pokazala, da mora imeti mala obe roki čez moja ramena. Da skoraj visi tja čez. V sedečem položaju pa niti pod razno.Pol pa bodi pameten
|
|
|