Ajvy
|
Čeprav sem izredno slabe volje in sploh ne vem zakaj se trudim vse lepo pokometirat, ko potem niti ne preberete ...al pa me zignorirate...sej ne vem kaj je huje....ampak jst sem res fenica tega foruma in res mi je všeč pogovor z vami....torej mi ne preostane drugega kot da vržem v komentatorsk vode....mam vsaj občutek, da nisem sama...... Salt...sploh ne govori o hormonskih motnjah....to je najbolj nora stvar v celi nosečnosti....čas jokam, čas se valam od smejanja.....sej ne veš kako je...bogi naši dečki....sploh takrat kadar sem hormonska bomba, ko samo čaka na pritisk gumbka....da eksplodira..... Glede tetra plenic...jst imam 60 in mi ni niti za eno žal...želela sem jih imeti veliko, če bom slučajno šibka in ne bom mogla tolk prat.....tiste za široko povijanje ,sem jih imela pa deset sposojenih in pet mojih....jst sem na široko povijala ne glede na to ,da mi ni bilo treba.....zame je to pač bolje , zato sem se potrudila in tako delala, je veliko več dela, s pranjem in likanjem, ampak mi ni žal....ko je rekla na UZ da so kolki super...sem bila najbolj srečna.....sicer pa vsak po svoje.... Glede samo izbire tetra plenic...jst sem s tosamo najbolj zadovoljna ..mogoče je med dražjimi...ampak še vedno zgleda kot nova po miliontih pranjih....sem pa enkrat za probo vzela ene cenejše...pa se je vse skoz vidlo, niso bile tak vpojne, pa še raztegnjene vsak kot v svojo stran....tko da jst prisegam na tosamo....majo svojo diskontno trgovino....tam se splača it.... petrap...zares ti želim ,da ti uspe diplomo skupaj spacat...res bi bila velika velika škoda.....bom držala pesti in navijala zate KAtjuša...o mojem mnenju glede sexa v nosečnosti sem razlagala že na dolgo in široko...pa mislim , da ravno tebi, tak da žal ne bom še enkrat..midva sva se pomenila,oba se strinjava kar je glavno....meni to ni všeč..in mi tega ne prakticiramo....je pa dosti slajše potem, ko se lahko zares sprostim...brez podnajemnikov Jah, otroci in njihove izjave....kaj nas vse še čaka a veš, da sem ravno zadnjič pri enih prebrala, da smo full čveke in da ne vedo kako nam to rata Sunny...te majčke so meni ravno najbolj všeč...s trakci ali pa z gumbki....mi je billo full lažje kot z body-čki ko je bila še čisto majhna.....res, pa je da enim niso.... Super lepa slikica...a boš pokazala ko boste z mami naredile en foto sešn?? Super za dragija in brciko Zorica.... full dobr za 4d slikice.... Majchy...jst tudi upam ,da vama bo uspelo preseliti se na svoje Čestitke za 1. slikico v albumu....kolk sta fejst.... Boma...super za pregled....vas je pa nahecal , ko ni htel pokazat kdo je Mala....jst sadja sploh od bliz videt ne morem....pa se sploh ne sekiram....za zelenjavo še nekak gre....drugače pa samo junk food... matineja...čestitke za jst ne bom šla v materinsko....sem bla leto in pol nazaj