mbd0411
|
Jutro! Ja,kar glejte na uro,zgodnja,kot le kaj.Pa tako lepo dežek gre,ko bi se naj dalo fajn spat,a ne gre ti .So bili eni krči,pa je to bolj prebava se mi zdi.Pijem čaj otroški . Nekaj sladkega bi jedla-torto..mmmm Ojoj... Mijavček,super.Čimprej,da bi šli domov. Lara,ti zdaj na polno uživaj in se pusti res maximalno razvajati-na polno.Nič ne pretiravat,delat preveč..Naj bo mimo prve tri mesece,potem pa bolj aktivno,da boš imela kondicijo.Razen,če ne boš smela.Ali si v bolniški? Praviš,da slikce pa še ni iz uz.Sej bo pa kasneje,ko se že več vidi. Joj,sem vesela,da ne znam opisat.Privoščim ti iz srca. Hvala za sporočilo.Kako lahko je dan polepšan na račun ljudi,ki jih sploh ne poznam in veselje ob tem-nepopisno,neverjetno... Kaj sem se razpisala.Kaj pa naj počnem,ko vsi drugi sladko spite??? Še dobro,da je internet,drugače bi pa kaj? Pa ravno zdaj,ko prav čutim kako mi manjka spanca skozi ves dan in bi lahko spala...Ne gre.Čez dan že zato ne grem,ker se šparam za noč,potem pa imam takole...ob 2:47 vam težim Jej,jej...