mama06
|
Vsem - še za nazaj - iskrene čestitke za prvo svečko. Ne morem slediti, ker smo po enem tednu spet bolani, s tem da smo sedaj pa zakuhali in ima že dva dni tt 39,1. Če uspem spravit do 37, 6, sem na konju, ker mu niže nikakor ne pade. Je zelo slabo, se samo doji in včeraj je prespal skoraj cel dan in še noč izredno lepo, samo ob pol petih se je zbudil, ker je zakuhal na 39, 2, pa mu Calpola še nisem smela dat, tako da smo se hladili in zbijali vročino z obkladki iz surovega krompirja in obkladki z vodo. Problem nastane, ker ponori zraven in se dere kot . No pa mi je vseeno uspelo spravit na 38, 3 sem dala zizo in smo spali do 9-ih, ko je spet termometer pokazal 39 . Sem dala Calpol, se je po pol ure skuliral, malo poigral, sedaj pa spi že 1,5 ure. Urban čestitke za hojo Alina_alin tudi naš je zadnjič spal v kosu 3 ure, ko navadno spi 1,5 ure. In sem ga dala z namenom spat prej, da zvečer gre prej spat. In glej ti njega, je spal do 18:45 . Čez dan gre spet 2x po 1,5 ure in zvečer lepo zaspi, samo pozno gre spat po novem. Spi pa zaenkrat kar lepo. Se tu in tam zbudimo, popijemo malo vode ali se podojimo in spimo dalje. Spi pa navadno vsaj eno rundo v kosu od 5-6 ur.
|