ledenka
|
borkice moje špelči, joj pa te krvavitve... držim pesti, da se čim prej porihta in da dobiš zeleno luč žiži, navijam, da pade jutri stopka! jazzzi, lepa dva mačkončka ampak imam doma že dva korenjaka. sicer pa so slikce na http://cartwright.moj-album.com oranžko je maine coon, črnuhinja pa macos pocestnikus (posvojena od društva Mačjelovke) polaris, ajoj, to pa je veeeelik kuža moj bratranec je imel pesiko in je res zelo prijazna... ampak z mize ti pa tudi vse ukrade pikicaOOOOO je najbrž na poti v Zagreb miška, a s štrudlom delaš lušte meni pa se je paradižnikova solata, si jo grem naredit sonček85, ti že kaj razmišljaš o vozičkih? jih malo gledam, pa mam vsak dan drugega favorita sonček33, kaj pa ti o imenih? tete z RR bomo z veseljem pomagale živa pa vadi boš lahko prišla tudi k meni kaj varovat neža, zelo lepo pupo maš biba, držim pesti za petek! murkica, ti kar pij čajčke! enega za sluznico/prekrvavitev, pa recimo pokombiniraš s koprivo - vsekakor boš nekaj naredila zase! Se*, že papaš tabletke? jaz sem bila pa malo v BTCju, še malo po trgovinah... in poročilo - za moj okus ok imajo cotike v Popku v stavbi Diamant poleg Lidla, pa v La vie v Baby centru. ostalo je cene pa so seveda druga zgodba... ampak hlače, ki sem jih dala skrajšat, sem dobila in so že v stroju