Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ja, saj vemo, da ima otrok prirojeni refleks in ne vdahne vodo, a vseeno. jaz osebno tega ne bi počela s svojimi. bebi se mi ne zdi ravno nasmejan pri tem početju

moja prijateljica naprimer, ko ima boga reva res full velika prsa tam recimo nikoli nič ne dobi za sebe. Tut za kopalke - bikinke ima probleme, ker nikjer oz. full težko dobi modrčke.
! Torej brez čestitk danes ... Zato pa spet en zdrav in obilen:
.
. Sem se o tem tud en malček pozanimala in probiotični jogurt po mojih info lahko zdravemu otroku (ki nima težav s prebavili) mirno daš. Glede Actimela je pa mende tko, da je to vse čisti nateg, saj bi ga moral spit ogromne dnevne količine če bi želel, da ima res tak učinek kot se navaja v reklami.
, po tistem, ko ga je odklonila. Sva ji ga nalila v majhen kozarček/lonček, malo pogrela, je bilo prej hladno kot toplo, in ga je ob večerji (kruh z margarino in medom) popila 1 dcl. In sem bila ful vesela in presenečena, ker iz flaše ga pa noče!
....ma če ne bi bila zagovornik cepljenja, potem bi jih že nekam poslala!
, vprašala sem pri Pušenjaku,...in neverjetno sem dobila skoraj isti odgovor....Presenetilo me je zato, ker dejansko stroka pri tem priporoča ravno še enkrat daljši premor......zdaj čakam na mojo G, ki bo pa sigurno vse zakomplicirala, ker je bolj ziheraška
nujno: a katera ve za recept za polnjena jajca??
za vse bolančke, da se čim prej pozdravite, ter
za vse ki ste praznovali v teh dneh in vam še nisem čestitala.