špelin@
|
Spet imam preveč za prebrat ž Anitka, super tole z narečji, človek skoraj ne more verjeti, da gre za tako majhno državico in takšno majhno št. ljudi - pa toliko različnih narečij in govorov... Soncnica Sandra ***, kar se trdnjave tiče, je treba vedeti, da kvantiteta ni sinonim za kvaliteto Imam raje konstruktivno debato, kot da kar nekaj v 3 krasne pišemo le zato, da bi naklofale več strani. Govorim o raznih medmetih, ko se obrne stran Nobel sedež edinaos, krasne fotke s plavanja barbaw, Maja pa res že enkratno sedi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Srčekgirl ja ruska imam. Sem ju rešila pred smrtjo, ker sta bila namenjena tastovi kači za kosilo. Ja, kaj je pa potem kača jedla... nina7, za Gajo in njen nosek. Uživajte na Krku! suzy85, kakšen cukrček je tvoja damica kodrana, za Taro, je tudi meni zelo hudo, ko berem, kako revica trpi katy82, kakšna blaga kletvica Zelo podobna 3 pisanim marjeticam od **** tana7, uf, je pa Brina res že močan deklič Ja, moji dve piki sta bili že kot taki kot sta zdaj - glede karakterja in energije, mislim. Ma ne utegnem vsega prebrat, upam, da nisem česa pomembnega zgrešila, Gregi je blazno priden Pozdravčki še za vse ostale
|