rozcaa
|
Hej zmajcice! U-surdi, ella, petrazg..verjamem, da ni prevec fajn. Tud jst sem mela kr pogosta vnetja.Ma..bom vidla. Ne bom dolgo cofotala in crtala bom jakuzzije in bazen z vroco vodo. Upam na najbols. Pokica..kaj bova zdej glede tamponov? Janci10 pravi, da ni fajn..Sej ne vem, kaj bi si misla. Mogoce pa vseen mal zasciti. Pokica..glede sluzbe. Jst bi pa na tvojem mestu vseeno sla na razgovor. In bi povedala, da si full zelim to delat in da sem sposobna, zanesljiva (bla,bla,bla) in pol bos vidla, kako bo. Mogoce bi te pa vzeli kljub .Why not.Probat ni greh. Glede nuhalne..prav razkurjena sem, ko pisete, da ste dobile cdje s slikami. Jst morem placat 60e za pregled in se 15e za slikce, ce jih hocem! Prokleti oderuhi..Mogli bi poenotit cene, ne pa da majo eni tk, drugi pa drugac. Leela..a se greva pritozit na varstvo za zascito potrosnikov? Ella..jst sem materinsko dobla na drugem pregledu. Mi je g vse not vpisala, sam en vprasalnik na sredi je rekla naj resim. Pisuka..ze cel teden me mucijo glavoboli. Sploh ne vem, kaj naj.Bljah. Veste kaj..a ze katero muci sindrom "gnezdenja"? Jst sem danes kr neki stole premikala, pa lazje pohistvo predstavljala. bo kap, ko pride domov. Sam kaj naj, ce bi si pa rada nezdece uredila (paa ceprav 6 mescev prehitr).