Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Špelin@ kam si se pa ti zdej skrila? Verjetno je Gregor sirena . Blizu Bil je Gregor pokakanec Da še malo pojamram, včeraj mi je mali tako nagajal s hrano, da je joj. Podojila se je na bržake mal pred 8h in potem do 17h nič več Pol je pa spila 1dc mleka. Danes smo spet mel boje in je z muko pojedla 120am, sedaj pa 70ml. Sploh ne morem dojet, da lahko od tega živi in še tečna ni Pa ne moreš verjet, da je ne zdela lakota... lumpa mala, še dosti kg ima glede na to da je kot mravljica. Skratka, včeraj mi je inštruktor za plavanje rekel, da je Anja kar drobčkana za 5 mesecev, pravi saj ni suhcana, samo drobčkana kao kratka kot, da ga je kdo kaj vprašal. Še dobr da je dober, drugače bi ga kar napizdila, ma saj na koncu sem jih vse napizdila ????????? Kar je gor zelenega, je moje ja, najprej se je začelo pri plačilu: -kao če plačaš z gotovino (105 EUR) dobiš 3%popusta, pa je blagajničar kar lepo to pozabil, sem ga 3x vprašala koliko stane z gotovino in on men, ja gospa sej sem vam že 3x povedal 105 EUR , in sem mu jasno dale vedet, da mu niti slučajno ne mislim pustiti 3.15 EUR tringlta -potem sem morala malo podojit, in kot zakleto je jedla fuul dolgo, in so me prišli 2x opozorit, da samo še nas čakajo če sem jo dala dol z joške se drla kot sraka skratka vsi, ki so se vtaknili v mene so dobili svojo porcijo
|