Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
), da bi jo pršla pogledat, mi gremo pa tja tudi vedno redkeje, ker živijo skupaj z lubijevim bratom in otroki, ki so zmeri neki bolani in nočem, da se Sabina kej naleze.

.
... sem si hotela spečt malo krompirja v ponvi pa naredit skledo solate, ampak dlje od pol olupljenega krompirja nisem prišla...
. pri ostalih pa mi je prav fajn, da imam za izgovor dojenje. se mi zdi, da bomo tudi me manj zaščitniške,ko bodo otročki malo zrasli.
Razen tega, da seksata na glas in nista niti tolk, da bi postlo stran od stene umaknila, so se včeri spomnl neki adaptirat (samo bog ve kaj) in je kreten debilen še ob 22.30 neki rofku in strgu po steni. Pol ga je pa moj klicu, da nej že hudiča neha in je pol še do 23.30 neki delu. Preklet idiot!!! Zdej majo pa itak spet obiske, ta glasne prijatlje, ki ne znajo v normalnem tonu govort....Še dobr, da imava midva tud dons obiske
sem ful vesela za tebe in tvojo družinico!!!