petrap
|
dober večer trebuškarce moje... sem se vrnila iz nakupov.... ajvy - glede vozičkou...midva sva ga tudi danes končno kupila in tudi odpeljala domou.. ...vzela sva quinnyja speedi....bil je z gotovinskim popustom 540 eur, potem pa so nama dali še darilne bone v vrednosti 100 eur (kot so že punce povedale, je v btcju dan nakupou)...kar pomeni, da sva dejansko dala za cel komplet (športni del, košara in lupinica + še ostala oprema) 440 eur...men se zdi zelo ugodno..no je res, da bi lahko izbrala tudi cenejšega, samo ta nama je bil neizmerno všeč... ...tako da te razumem, ko si napisala, da sta ga kupila zgolj iz tega ker vama je bil tako všeč....samo mislim,da tud katjuša ni mislila nič slabega... ...aha glede odnosov imaš pa popolnoma prav...saj se bova vnesla... ..hvala za objemčke tanci - mislm,da so vsi možeki enaki...super, vendar niso popolni ...tako kot smo me, a ne? ..upam, da bost jutri lepo praznovali... majchy - jaz danes nism popolnoma nč naredila, zdajle bom dala prat en stroj perila in to je to...bom pa jutri nadoknadila, ker so naju današnji nalupi čist zmatral... ..aja sam sem pa kupila še enga pajacka, pa majčko brcike - mene je pa danes ponoči tako nasuvou, da nism spala od 3h do pol 5h popolnoma nč ..sem mislila it že kar mal pospravlat, sam sem vedela, da bom pol vse zbudila...pa sem se pol matrala....mah bedno, upam da bo danes kaj bolje...a ne claud? cita - vidim, da imamo podobne probleme ...z nama sta šla pa voziček kupit še moja brata in sta se tud grebla kdo ga bo več vozil...bo res še zanimivo... katjusa - čestitam za komodo in stol...midva bova pa jutri že kar sestavila otroško sobico.. ...komaj čakam...oblekice bom pa potem, ko bom doma, vse oprala in jih pospravila noter...joj kako komaj čakam...aja...sem pa potem za bon kupila tud eno komplet flašk v akciji...plačaš eno dobiš 2... sunny - super za bone...mislim, da so super ideja...ja danes smo očitno kar nekaj dinarčkou pustile v trgovinah... aja...pa končno smo kupile z mami še bombažek za rjuhice in obrobe...tako da bo sedaj začela s šivanjem....