|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
27.10.2008 15:35:17   
tally
Daaan

Končno sem prilezla do compa seveda je moj spet doma. Zdej sta šla z Emilijo drnjohat.  Danes smo jedli prvič kromipi in ji ni bil kaj preveč všeč kr na bruhanje ji je šlo user posted image . Ma neki je spet pojedla. Spet ste napisale cel roman in mi dale dela. Mogoče mi kaj uspe pokomentirat.

Nina7 welcome back- Lepe slikice, Gajči je pa carica na ležalniku. Moram it pol pogledat tisto temo s smokijem.
Naty Žan in Ema sta si podobna. Lepe slikiceuser posted image .

U SS vi ste imeli tudi akrobacije na previjalni. Še sreča da je bil predal odprt.

Hijenca user posted image za Videka da je vse popapal.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

punce Žan ma dons drisko pa vročino 37,4. Slini se že dva dni nenormalno pa vse si v usta tlači (itak že skoz, ampak zdele dva dni pa noro). A mislite, da so zobki?

A lahko še enkrat napišete kje je srečanje, da ne bom iskala . Cel vikend smo bli v Zagorju in mam ful doma za naredit, zato sorči ker nič ne komentiram. edina a ti greš z avto, se lahko midva prištulva ?

Kar se tiče vročine je možno, enkrat sem nekje brala da vročina sama ni posledica izrastanja zobkov temveč od tega da si otroci vse tlačijo v usta in obstaja možnost da se s čem okužijo. Za drisko pa ne vem. Mal poglej v usteca če se kaj vidi.

Srečanje je v LJ City Park sreda ob 10h.

Aurora naša se skos z dudico "pogovarja" user posted image zdej ji pa sploh prav pride ko ji zobki prodirajo in jo prav grize.

Srečanje - skos isti problem user posted image .

Eno user posted image : A katera ve mere tistega stolčka iz IKEE, predvsem višina me zanima?

Grem si kavico skuhat pa mal za nazaj še prebrat....................

< Sporočilo je popravil tally -- 27.10.2008 15:36:03 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
27.10.2008 15:36:16   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Evo Myi sem poslala ZS,zdej pa akcija!!!!

Katere pridemo:
-Valda jstuser posted image ,me bo moj prpelu sam mi je dal vedet,da bo šel po svoje,da tolkih ženskic malih in velikih na kupu ne bo prenesel,naju ima doma dostuser posted image
-Jana z enourno zamudouser posted image
-Estrellauser posted image
-Edinaosuser posted image
-Naty,da vidmo korenjaka in kolk je večji od naše ki dobre pol kile zaostaja za njimuser posted image
-Mya upam da bo prebrala ZS in prišla
-Špelina ,upam da prideš,če pa ne boš mogla zarad Gregija te bomo pa vse zastopleuser posted image
-Nina 7user posted image
-Kassouser posted image
-Katina mogoče?
-še katera ?
Se opravičujem niste mi vse naenkrat na misel prišle kar pa ne pomeni da komi ne čakam,da vas spoznamuser posted image

Ojla, jaz, če pridem (ni še 100%), najbrž brez Varje in še z zamudo, ker ima ob 09:20 cepljenje...bom še videla sproti...ker moram še na Žale (če bo lilo, ne morem z malo) in do sestrične... Naty, lahko bi šla z menoj...s tem, da ko imam jaz opravke, te pustim tam in potem te lahko pridem nazaj iskat.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
27.10.2008 15:43:50   
jana81
evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
27.10.2008 15:46:15   
Anonimen
Tally naša je tud dons prvič jedla krompir, zravn sm dala pa še korenček,pa je vse popapcala. Pa zdej je spala skor dve uri, ne vem kdaj je tok časa spala čez danuser posted image .

Une teme pa ni več k so jo zbrisal.

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 2079
27.10.2008 15:47:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

evo sem ravn govorila z catjo in je ZA...jutr mi še aurora sporoči če gre z mano (drgač pridemo s catjo skupi) in štajerska naveza pride v LJ.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2080
27.10.2008 15:49:48   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tally naša je tud dons prvič jedla krompir, zravn sm dala pa še korenček,pa je vse popapcala. Pa zdej je spala skor dve uri, ne vem kdaj je tok časa spala čez danuser posted image .

Une teme pa ni več k so jo zbrisal.

Ja pa glih iščem jo pa ne najdem, pa sem mislila de sem že blond. Emilija je prej ful lepo papcala zdej se pa kr neki zmrduje. Ah bo že. user posted image Za spanje, Emči tut spi že 2 ure user posted image , seveda z atijem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
27.10.2008 16:00:10   
špelin@
Mene kar računajte zraven za v sredo user posted image  Ampak zdaj se je treba zmenit, kam se nas bo toliko dalo user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
27.10.2008 16:06:36   
jana81
Zdle sem ga pa mnda posrala...sem Nejcu dala za jest riž in breskvo, pa zgleda še ni bil lačen, ker je zizal ob pol treh in je pojedu 2 žlički, tak da lahk vse stran vržem, ker pol ne bo več dobro...grem ga zdej spat dat, ker je siten...joj bo spet trmarjenja.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
27.10.2008 16:41:17   
Estrella*
Jaz sem mela celo ludo kučo, je Andraž imel obiske in je blo otrok k listjauser posted image Mala še spi, kljub šundru, ki so ga izvajaluser posted image
Je pa danes en obupen dan in če pomislim, da je šele začetek takih dni , me vse mineuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
27.10.2008 16:45:03   
Naty*
nina in tally hvala za odgovor glede srečanja user posted image . tally sej ne vem kaj je Žanu, nekak upam, da je samo zarad zobkov to, ampak me skrbi ker tud mal kašlja user posted image .

Drugač je pa dons kr dobre volje, zdej smo že na lalala user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, lahko bi šla z menoj...s tem, da ko imam jaz opravke, te pustim tam in potem te lahko pridem nazaj iskat.

Js bi ti bla ful hvaležna, če bi me vzela s sabo user posted image !

Ful dobr, da se bomo spet dobile v večjem številu user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
27.10.2008 16:45:23   
eole
mogoče se pa tudi midve v sredo pridruživa, če bo vse OK. Kje v CP pa ste zmenjene??

še eno vpr. ali še kateri otrok med dojenjem "razteguje" joške? kaj je to, igranje ali kaj??user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
27.10.2008 16:49:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem mela celo ludo kučo, je Andraž imel obiske in je blo otrok k listjauser posted image Mala še spi, kljub šundru, ki so ga izvajaluser posted image
Je pa danes en obupen dan in če pomislim, da je šele začetek takih dni , me vse mineuser posted image

Mene tud user posted image user posted image user posted image . Je taka megla da komi dva metra vidm.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
27.10.2008 16:50:45   
Anonimen

Zakaj si pa ne umislis, kak dopust... jaz poznam eno punco, ki zivi v toplih krajih in bi te bila vesela...user posted image

Tud Nina 7...user posted image

Velja za vse...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2088
27.10.2008 16:52:08   
Estrella*

nina in tally hvala za odgovor glede srečanja user posted image . tally sej ne vem kaj je Žanu, nekak upam, da je samo zarad zobkov to, ampak me skrbi ker tud mal kašlja user posted image .

Drugač je pa dons kr dobre volje, zdej smo že na lalala user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Naty, lahko bi šla z menoj...s tem, da ko imam jaz opravke, te pustim tam in potem te lahko pridem nazaj iskat.

Js bi ti bla ful hvaležna, če bi me vzela s sabo user posted image !

Ful dobr, da se bomo spet dobile v večjem številu user posted image !

Naty, men je P že pri Andražu rekla, da zaradi izraščanja zobkov user posted image  ne dobi vročine, da je ravno obrnjeno, ko mali faše kak infekt, se mu poviša temperatura in to je ugodno okolje za izraščanje zobkov.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
27.10.2008 16:52:41   
tally

Upam da se kaj ne razvije iz tega in da je sam zaradi zobkov.

Drugač je pa dons kr dobre volje, zdej smo že na lalala user posted image ... Ja Žan je itak dobrovoljčekuser posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
27.10.2008 16:53:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

mogoče se pa tudi midve v sredo pridruživa, če bo vse OK. Kje v CP pa ste zmenjene??

še eno vpr. ali še kateri otrok med dojenjem "razteguje" joške? kaj je to, igranje ali kaj??user posted image

A to misliš, ko z glavo ruka od joške stran medtem ko se doji?To naša dela user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
27.10.2008 16:54:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Zakaj si pa ne umislis, kak dopust... jaz poznam eno punco, ki zivi v toplih krajih in bi te bila vesela...user posted image

oooooooooo a veš kok bi šla nekam na toplo......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2092
27.10.2008 16:55:10   
tally
A lohk verjamete da Emilija še spiuser posted image .

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
27.10.2008 16:55:45   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image ti kar izzivaj, pol jih boš pa na enkrt mela na vratih, da ne boš vedla kaj z njimiuser posted image
Ne, vreme je že kar novembersko in še uro so prestavli in je tema,,,,,prav morbidno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
27.10.2008 16:55:56   
eole

Naty, men je P že pri Andražu rekla, da zaradi izraščanja zobkov user posted image  ne dobi vročine, da je ravno obrnjeno, ko mali faše kak infekt, se mu poviša temperatura in to je ugodno okolje za izraščanje zobkov.

to je rekel tudi zobozdravnik na predavanju v šoli za starše..

Neposredna povezava do sporočila: 2095
27.10.2008 16:56:12   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

oooooooooo a veš kok bi šla nekam na toplo......

Jaz tuuuuuuuuuuuuuudiiii.....................Kamorkoli pogledam je vse sivouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
27.10.2008 16:56:16   
eole

A to misliš, ko z glavo ruka od joške stran medtem ko se doji?To naša dela user posted image

z joško v ustih ja..

Neposredna povezava do sporočila: 2097
27.10.2008 16:57:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally

A lohk verjamete da Emilija še spiuser posted image .

Mala ni neumna, da bi vstajala, ko pa je za en d.r.e.k vreme zunajuser posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
27.10.2008 16:58:07   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: eole

z joško v ustih ja..

Nimam pojma kaj je to, sine tega ni počel. Mogoče je to kaka babja forauser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
27.10.2008 16:58:58   
Anonimen

A lahko še enkrat napišete kje je srečanje, da ne bom iskala user posted image . Cel vikend smo bli v Zagorju in mam ful doma za naredit, zato sorči ker nič ne komentiram. edina a ti greš z avto, se lahko midva prištulvauser posted image ?

ne bo šlo midve greve z Estrellouser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?