larisa
|
Dan IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Larisa ne boš verjela, kaj sem jaz danes našla v košari vozička Nejčev kalkulator dobiš, ko se vidimo /quote] Kolk sem se pa nasmejala temule Veš kaj Ella, glede na to, da jo je neki ful zapeljeval, ji ga je pomoje podaril, da vtis nanjo naredi Sreda se bliža, priprave v polnem teku? Mi imamo zvečer že čist ok novo uro, zjutraj se pa kr po stari zbujamo 7.15 auf Jst pa zaspana, pa ga k sebi vzamem, pa tiščim, da bi ja še kaj zaspal, ampak se ne da Sicer se pa tolažim s tem, da se peklensko hitro približuje čas, ko bom mogla krepko prej vstajat, tko da je čas da se začnem privajat Glede hrane bom še napisala, ostalo sem pa itak pozabila, kar sem prebrala 6h mal dojenja, da nazaj zaspi 9h dojenje 12h kosilo-zelenjeva, mesek, riž, polenta,... 15h se na novo navajava, ker sva se do sedaj dojila, kakšno sadje, jogurt... 18.30 kašica ali mlečni gres 19.45 dojenje in nočkooooo vmes pa včasih kakšna skuta ali jogurt, če slučajno pri obroku bolj malo poje. No zdej moram it pa že zizo dat