Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
... upam, da mi takrat monter ne bo za kako garancijsko izjavo zatežil ... no ja, mogoče se me bo pa usmilil, ko bom s svojim bušijem ga prav milo gledala pa polno otroških cot po kopalnici naštimala 
je verjetno tudi zaposlen, a ne? To je danes pri teh letih že kar luksus ...
Ljudje živijo še veliko težje.
ne morem delat, da on zame poskrbi in se nič ne pritožuje ... no pa tut moji starši mi glede bebike ful pomagajo ... tak da dejansko se zavedam, da je še mnogo mladih družinic, ki jim gre veliko slabše od nas, sam si ne morem pomagat ... zgleda da so zmešani hormoni spet na pohodu
pa lahko zaprosim tudi za štipendijo...sam pol tista podpora odpade (v primeru, da štipendijo dobim).
Pol je šel k tašči po kruh in se lepo opravičil...da mi bo zdej tut on kej pomagal ...dec smotan, kako ga je tašča vzgojila. Ko da smo me žene sužnji, ki mormo tiho ustreč vsaki muhi, k jih dece prebliskne...
O:106/+12 kg
O:96/+8g
O:100/+8kg