Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je s tem RR, pridem na forum, pa sem bla kar prijavljena
, mi je to kar mal čudno, ker sem se ziher odjavla, pa ponavadi me sam izklop, če me ni na računalniku
. No, na koncu ti pokaže fotograf fotke na notebooku, da vidiš spremembo prej in potem. Mene so še dodatno mal postrigl, mi stanjšal lase in jih posvetlil. Je blo kar zanimiv, ne vem pa v kateri številki revije Jana bom, ker nas je res blo ful in ne vem kako to potem objavljajo...
..........sprašuješ,če je kaka sprememba,zelo velika,no tehnično v frizuri ni neke velike spremembe,so te res malo posvetlil in stanjšal,ampak make up,pa je zadetek v polno,zelo te pomladi in osveži,prej si bila mal,tko,meglena-ma ne znam se prav izrazit,sedaj pa kar žariš od energije.DOBER SO TE ZRIHTAL,že prej si bla beyba,sedaj pa si huda beybika.
! Pa ti bi bla prava za tja, (sem se spomnila nate, ko vem kolkrat si že spremenila barvo las