Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Neža je spala od 18:30 do 6:00
in jo sedaj slišim
Jaz grem danes v Celje (H&M) malo pogledat kaj je novega. Iščem novo kapico za Nežo. Nisem bila v C&A bom morala malo po kukat kaj imajo.

Je bil ves priden v avtu, je komaj tu in tam kak čisto droben zvok izustil, da sem vedela, da je še zadaj (le kam naj bi šel?!?).
v službi so ga najbolj impresionirale, le kaj drugaga kot luči! Je vmes še malo direktorsko pisarno pregledal, pa je kazalo, da se mu kar dopade.
Upam samo, da se bodo riti vseeno počutile udobno na njih. In kot vse kaže bomo do novega leta vendarle dokončno opremili naše gnezdece še z vsem manjkajočim pohištvom.
v vodo. Jaz vem samo to, da pri organiziranih tečajih plavanja
izbiral, za tavelkega, ko bo Lari lupinica premajhna.
), še dobro da sem včeraj gledala Male vražičke, kjer so rekli, da se za takšne primere uporabi druga taktika. Počepnila sem k njej in ji lepo razložila da je noč in da je treba še spančkat. Ati še spi, Jaša še spi blablabla,... Ona pa samo v trmast jok (kje je tisti smeško, ko mu iz ušes piha). Potem sem jo pustila sredi kuhinje na tleh in sem šla v posteljo. Itak da nisem bila dolgo v njej - Mami, vstani, patke gor, lučko prižgat. In je bilo konec veselja. Potem še v vrtec ni hotela,..
, ja rastemoo, še bolj rastemo, pa ravno v pon sem se pohvalila da smo samo 2x jedli.
, včeraj je bil krasen popoldan tja do 16ih, potem se je noro usulo.
naty Joštu za 3m!!!