MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* meti, janez je faca. naša se je dons čez 2 noge od vrtljivega stola vrgla, da bi do kabla prišla...pa se je zahaklala in je bla čist v luftu...itak pa pod mojimi nogami. ja, pod mizo in pa pod stoli je pa najboljš. naša gre pod stol, strga dol garancijo (btw, sploh nisem vedla, da so tam ) in jo gloda. pa NORA je na tipkovnico in miško...dobr da moj ne ve, da jo je dons skor razbila, tako je tolkla po njej z miško. Janey bi zdele kar k teb prišla, pa se mal z Jakcem pomenla jaz sem dones spet Janezu 10 min lepo razlagala, zakaj je treba ponoč spat, sam je mulc že pri 3. minuti zaspal... v naročju in na zizi seveda Če ti kaj pomaga, kljub nenaspanosti, turobnim mislim, sitnobi in tečnobi, nisi slaba mama, si samo bolj utrujena! jaz sem mela en čas ful občutek, da bi bila bistveno boljša mama, če bi bila naspana, pa tud določeni komentarji niso pripomogli k boljšemu počutju... vendar se ne da nič pomagat, v tej situaciji si najboljša mama, ki jo Jakec lahko ima, ker je tak kot pač je, nespeč no, če sem pa zdele čist mimo udarila, se pa opravičujem, pa lahko tole branje prec pozabiš ...