Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

lej jst ti predlagam, da lepo počakata, sej veš kakšni so otročki lahko da je sam prehodne narave pa bo že kmal boljše. lepo pusti vse pripravljeno, pa boš vidla. ne obupaj! pa čimprej naj se alina pozdravi
, Staš spet kaka vsak dan. Evo, pa sem našla krivca za nekakanje. Sem se že bala, da je mleko, ker jaz naravnost obožujem mleko.
.
- nima še nič)
(pravzaprav sva dali kar "malo kalvarijo" skozi v porodni sobi, sam so b'li vsi tak' prijazni in ful jih je b'li okrog mene, da mi je vse ostalo v lepem spominu
zaslužijo par lepih besed ko so taki fajni očki ane??
, same smo pa štoraste glede lepih besed itd, tako, da je prav, da so crkljanje in lepe besede obojestranska zadeva, to še poglobi vezo.
.
je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igri
drgnila nekaj, namočit in stran iti, to že, drugače pa se mi zdi, da rabi nekaj časa, da gre ta vonj stran. Ne bi mogla iti 2 dni v kopalnico.
. Sem pucala kopalnico, ne vem kaj je z en