|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 15:10:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, drzi se in kmalu se pocajtaj! lex, blacky za krizanke ... ocitno so zdaj pravi dnevi za crkljanje. Tudi pri nas smo resevali geslo. Intenzivno lex, lustna darila. Povej, ste odsli na dopust? I hope so! levita - hja, kazen mora bit, a ne? maja, joj, kako te razumem ... tudi midva sva se namatrala za tega nasega soncka ... 5 dolgih let (prej pa spontani splav v 20. tednu ----- shit, res shit) ... no in ravno 2 dneva nazaj pred enim letom so mi vstavili 2 zamrznjencka (30. 10. 2007), eden je danes z nami - mala Anja. Se kako poznam psihicne in fizicne napore, ki jih je treba prestati, nesteta razocaranja in trenutke zalosti, vzpone in padce, ki se vrstijo kot po tekocem traku. Tezko je, res je tezko, a ko se rodi taka struca, je vse hudo pozabljeno. Kako bo naslednjic, je pa res tezko reci. No, pri nama je problem pri meni, tako da ... kdo ve, morda bo se kaj, morda ne ... me pa zvije, ko pomislim, kaj vse je treba dati skozi ... Hja, mogoce bo pa tko kot pravijo punce: naravno & ko najmanj pricakujes. Pustimo se presenetiti!
|