|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 2.11.2008 19:19:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 O, GR, dobrodošla nazaj domov. Pa niste šli za dolgo, samo podaljšan vikend? No, glavno je, da ste se imeli fajn. Fajn zrihtajta jutri na cepljenju. Šli smo za 4 dni. Bova videla, kaj bo jutri rekla P. Meni osebno 1. november nič ne pomeni, ker jaz vsak dan moje drage nosim v srcu in jim prižgem svečko kadarkoli. Mi smo že četrto leto zapored šli na dopust med jesenskimi počitnicami, saj jaz drugače ne morem, pa Sara tudi ne več. Sem se na začetku full zasekirala, ker sem menila, d abi morala stati ob maminem grobu, pa mi je moj mož rekel, da bi bila moja mami prva, ki bi rekla, zgini na dopust. In še res je. Tudi jaz se rajši sprehodim do pokopališča, kadar ni gneče in se mami v miru posvetim in se ji zahvalim, ker vsak dan znova čuva mene in moje drage. Pa dovolj o pokojnih. GR, pri nas tako uspavanje ne deluje. Sem že večkrat poskusila. Razjezi se in se začne dret in vztraja in vztraja.....dokler mama ne popusti. Pač je Teja prepametna. Veš, moške se lažje obrne. Jeeeeeeeee, kak sem vesela, da ste se vrnile in razpisale, ker to pomeni, da jaz lahko zdaj s tem postom spet Neboglasnico razveselim. In res si me, hvala. Tudi populis se je potrudila. Pridni!!
|
|
|