|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 4.11.2008 21:10:20
|
|
|
|
sončika84
|
dzanika, jaz imam pralno-sušilni stroj. pa ti ga odsvetujem. rajši kupi oboje pa daj enega na drugega,če imaš možnost. Jaz bi raje tako,ampak nimam možnosti za dat eno na drugo za obojo pa tut ni prostora,tako da sem bla kr primorana kpit kombinirano.ampak mi ni všeč. ker če dam polni stroj,pol moram vzet ven pol,da mi osuši. pa zdaj je še začel neki salbo sušit pa ga imam ne vem,ma ni še eno leto no. sem kr žalostna.sam kaj k drugač ne gre.tako,da če maš možnost kupi posebaj. lunica, meni je ime Živa,ampak nisem dobila corse. priimek ni pravi,hahaha HD fuuuul,lepi nohtki! jaz bi tut take!! blacky in sončica iskrene čestitke Dzanika,pr tebi tašča hodi gor,pr meni pa nona od mojga. hjo,kadar se mal joče pride gor pa sprašava ja kaj mu pa je?kaj hoče? pa najraj bi ga v roke vzela. in tko je blo prej.matijase je dru ko 100.sva ga spravlala spat,ker ej bil čist koma. pojel je flaško,vmes ej seveda tutlu-ne vem zakaj,take počne zadnje dni in pol v postlo in tult in že slišm korake od none in pride gor in a je zaspal?? hjo,,ma kaj hudiča hodiš gor??!!! bom ja zrihtala svojga otroka tko k bo treba. in če joka pač joka. joak ker je preutrujen,ker ne zaspi ob cajtu in ker se ne hrani kor bi mogu!! hjoo,zakaj ji js tega ne morem zabrusit v obraz??? mogoče zato,ker ni moja nona in ker sem pač preveč tolerantna. sam to je višek. in je bil moj zraven pa sem mu povedala da je sam zato prišla,ker ga je slišala in da to ni prvič. ni mogu verjet
|
|
|