Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nehajte,no..saj bi tudi do prezgodnjega poroda prišlo če nebi kadila..poznam jih dosti ki so že čez rok,pokadijo do pol škatle in še neso šle rodit...poznam tudi take ki so se vsemu nezdravemo izogibale-tudi vodi s mpipe pa so otroci bolehni....in rojeni PREZGODAJ....tiste pa ki kadijo j9im nič ni...samo tiste se ogflašate ki ne kadite??kaj pa tiste ki kadite pa nočete priznati?vsak po svoje..jaz sem tudi kadila..po celo škatlo pa je otrok normalne rasti pa vse štima..in ja pomoje se na ultrazvoku vidi če kaj ni vredu
?saj ginekolog ne pravi da naj nebi kadil.in kako ste prenehale tiste ki ste?saj se trudim da jih všasih skadim le 6 namesto 15.
!!! Tvojemu pa tudi reci, naj bo fer do vaju, pa naj ne rauha pred teboj!
sam da jst nom tresla, a ne...otrok bo pa že preživu, pa itak bo zdrav in normaln, da ga je pa kaj matralo, pa itak se nebo spomnu, jst sm pa njegova mama pa že vem da je najboljš zanjga una doza nikotina
sem svašta navajena od folka - na žalost, tko da sem dost trpežna