|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 6.11.2008 16:42:34
|
|
|
|
sončika84
|
blacky, patronažna bi mogla prit ja pa je zbolela. sem ji povedala po telefonu kaka je situacija-da ima 4 mesce(no,to me je ona vprašala kok je str), da ne dojim več že 1,5mesca in da semi zdi,da bi rad jedel še kaj drugega kot mleko. pa je pol rekla,da ja glede na vse to,lahko začnem počasi. jabolko sem mu dala pa iz firbca,da vidim,če ga res zanima,pa očitno ga. tut po žlički ni mel nobenih problemov papat. zaletavalo se mu ni,ok,valda nekaj je šlo ven iz ust,ampak je pa večino pojel. ker slinček je bil ar čist. drug tedn pride patronažna pa bomo pol vidle kak dalje. sam zgleda,da je on pripravljen,ker če ne bi itak vse vn spluval pa se preč obračal. bomo vidli kak bo še s kakico. ampaka dna ponoč je kakal normalno. jooj,matija je pa tut ta prav tič za spat!! katastrofa. tle v ležalniku je čist gotov,že skor spi in sitnari,pol ga nesem pa v postlo pa joka.pa že čist gotov. očke ma tko rdeče ko d bi si jih s čilijam mazal. pa že skor zaspi pa se kr zbudi in joka. nikukr spat. pol pa je sitn. pa jest bi mogu-spet si roko deva v usta,pa tut ura je že-nazadnje je jel ob 13h,pa še to je pojel samo 80ml. ma neče jest. hjoo,groza. vsaki dan isto!! mirjam, ja,jaz nimam tistega kužka.
|
|
|