Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz
. Sem pa včeraj spekla Over Mura muving cake( prekmursko gibanico) in je bla ful dobra. Jo danes nesemo še malo v Koper in Izolo k staršem. Upam, da še vse sladko spančkate. Vam privoščim, če že jaz ne morem. Danes sem namreč dežurna, včeraj je pa mož vstal in sem jaz malo pospala.
.
...smo bolj vaški
Se vidimo zagotovo v torek, če pa se ti da, pa se lahko en da zmenimo za vozičkanje. Jencili se je že skorajžla za okrog Brda, ti si pa itak športnica na kvadrat
. Je zaspala komi ob 4:30. OB 6:30 je bla spet budnica. Sem jo samo pinotu dala in odspala do 8:30. Pojma nimam kaj jo daje, ker tole spanje je sedaj too much. ŽE dva dni e zbuja ob 5-ih in ne spi več... No tako, da zgledam kot en zombi.
Ful mi je hudo, ker ne greva zraven, ampak je bolj pomembno zdravje najinega sinčka. Sej bomo še kam šli
od moje mami, zvečer pa me je ati mal vn peljal, k sm bla že glih tok lepa in je blo treba pač izkoristit priliko