Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in tudi pojedla, posoda je že
, zdaj moram še
, potem gre Lara
, potem pa imam menda nekaj lufta dokler ne se ne zbudi in bo hotla
!
?
(oblačno).
, pa sem se spomnila, da mi
še ni montiral drugega avtosedeža v moj avto, brez tega pa ne gre in sem malo žalostna
. Pa saj bo itak kmalu dež, v dežju se mi pa nikamor ne da.
, marsikdo se s tem ne obremenjuje, potem pa lahko nastanejo kakšne težave. Limma je lepo napisala. In potem se res kakšna tašča
rine zraven, ki nima pojma al pa še kdo hujši?! če pogledaš tako, potem je res prav, da se to poštima tudi pravno, a ne? No zdej pa že filozofiram
,kako priročno za njega) in naša martinca ima god!!Verjetno bova s Klemnom šla malo martinovat
na Trg Svobode,kjer imamo vsako leto martinovanje in to bomo skupaj z martinco,če bom seveda šla.Vinčeka imamo doma ampak grozdje imamo samo na brajdah,foter pa ima nekoliko goric.
za god!Sicer nikomur ne voščim za god,ampak ko pa je tako svetovno znan praznik,je pa treba!!
.Lepa slikica seveda,tvoji dva pikici imata pa iste majčke.Pa škatle so tudi lepe,sem si potem nekaj takega predstavljala,ko si napisala,kako bi naj to zgledalo.
,ker sem si datum(19.11.) že rezervirala,drugače pa jaz tudi hodim pomagat v službo
,tako da ne vem... No,zmenite se.Meni datum ugaja.
...nisem v fazi nazdravljanja in bi moral bit nek drug razlog kot pa Martin
. Na trg pa tudi ne grem, ker je itak mimo tam
angelček te je čuval. Ursulina kje je pa padel, po stopnicah...? Ali se je udaril ob kakšen rob? Res jih je treba zdaj najbolj pazit, ko so še tako nerodni