|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 12.11.2008 6:47:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 danes sem vas pa vse prehtela - poglejte uro! mala se je zbudila ob pol 4 za jest, POJEDLA, mami pa ne in ne zaspat, ker sem se prečula - jo mam namreč tudi zdaj ponoči dolg pokonci, da se hrana uleže. in kaj delam???? neboglasnica, prehitela tudi tebe - ZAJTRKUUJEM EN GROMOZANSKI SENDVIČ S PREŠANO SLANINO . grem nazaj ležat, ker zjutri bom pa povožena. ampak sam tolk. da bote vedle. kdaj se fruštek je . Dobro jutro tudi tebi mojcek1!! Take zgodnje zajtrke jaz štejem še pod večerjo, zato da lahko čez dan večkrat jem. tims: je dr. rekla, da nimamo kaj. Ko bo spet vneto, pa spet pod nož. Je pa čudno, da se ne celi tako hitro. Da bi mi dala pa kakšno kri pregledat, pa bog ne daj. Sicer mi je žal, kot sem že napisala, ampak zdaj je kar je. almera: ko pri meni teta zaključi z obiskom, jo pošljem k tebi, velja? Kaj je bilo z masažo? majuška: dobro opravi v LJ danes Zadnje dni pa ne klepetate dost, se pozna, da glavnih čvek ni. Pa še tiste, ki občasno kaj napišejo, rajši počivajo, rešujejo križanke.... lex, auroraa, levinja t. (bolj pogosto bo treba), ok lunici je oproščeno....
|
|
|