|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 12.11.2008 19:55:53
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Jutro Snorlax, zdej bojda ni treba več dat v službi potrjevat obrazcev (za vrtec), je bilo po radiu. Hvala za info. Martin pa verjetno do septemnra 2009-2010 ne gre v vrtec, bo mami doma iz istih razlogov kot Naty-Taja. (samo na veseli december je še treba počakat). Ja, Barika, odlično, potem bova pa skup vozičkali po moje še z Jančiko, pa _ ktera že? Kar se tiče pa tegale načrtovanja pozor!!! Sem pri Maruši mal ciljala na določene karakterje , pa se je vsekalo točno on mesec, ko ni bilo v načrtu! Tak da, ne gre to tak! Ja, Janči, konkretno slabo! Sigurno bo fant, če ne bosta kr dva naenkrat. Mam v 24. pregled prvi, pa bomo vidli, kaj me tak matra. Janeja, jaz sem tudi poslušala taščine nasvete, kaj pojest, ker me je napadu virus slabosti...sam hudiča, ko ni nič pomagalo in trajaj ...še zdej! (ne, saj tebi tega ne želim, ker vem, da je pri tebi situacija čist drugačna, sam spomnila sem se!) Dali - po moje bo tole težko izvedljivo (mislim srečanje s Skuštrano), ker je daleč, daleč - a ne Skuštrana?
|