|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 13.11.2008 23:03:58
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: sončika84 ma ja do 4 leta??? uf,to pa je res too much.mense že do 2.leta zdi čudno. Hvala!! sem isto rekla...pol mi je pa njena hčerka - ne vem kaj je to men-snaha rekla..ja kaj mi pa manjka..je pa totalno neodvisna pr svojih 23..se evra v zivljenju ni zasluzla, da ne recem da ji zobje kr ven padajo Pa ti hočeš, da jaz danes umrem od smeha al kaj????? Snaha???? A ti veš, kaj bi to pomenilo???? Da bi ti bila TAŠČA! Edina med julijkami, me pa jih tak šinfamo. Ne, tvoja svakinja je. men te družinske stvari niso jasne.. tut men ne. razn pač,sestra brat in to,kar je bližnje sorodstvo. čeprav se mi že ustavi pr inpr. kaj sem jaz otročku od moje sestrične?. ah,pa kaj se čem s te mukvarjat. to so pol kolena pa tole. No, še dobro, da ne bi slučajno Tii rekla mamica al pa možu brat. ja,ja mal neumno sem to napisala. Ups, sončika to si ti pisala. No, potem sem mislila, da ne bi slučajno Matiji rekla ati al pa možu brat. Jaz sem kar rovarko obtožila. blacky, ti maš po moje tak solzne oči,da že narobe vidiš Nehaj se tolk smejat, pa pridi ven izpod mize
|