botrca
|
Pozdrav tudi od mene. Jan je tudi v avtu v 5 minutah zaspal in sem ga samo prestavila v posteljo in še zdaj spi že 2,5 uri. Jaz sem tudi malo spala tak, da bom lahko prišla zvečer malo poklepetat z vami. Današnje srečanje: S V E T O V N O!!!!!!!!!!!! Ful sem vesela, da smo se zopet dobile in poklepetale. Saj bi še, če bi otroci pustili. Pa drugič. Trnuljčica me veseli, da si se nam pridružila in da sva se spoznali. Fajn punca si. Koliko si pa stara, če ni skrivnost? Tea78 ti si tako kot Lillprincess res bila na hitro, da se nismo mogle bolj spoznat. Saj se bomo še kdaj dobile pa malo več povedale ena o drugi, kajne. Saraya si našla avto na istem mestu? Ja jaz sem pa ko sem prišla dol z liftom, v trenutku pozabila ki sem avto parkirala. Saj sem ga hitro našla hvala bogu. Pandica, ja moj Jan je bil vedno tako priden če sem kam šla na kavo. Samo ne ga preveč hvalit, počakaj ko bo shodil. Vrtnica79 ti pa res zelo mladostno zgledaš, prava 20 letnica si. Koala ti je mali hitro zaspal? Ti si tudi šla v spar? Sorry če sem katero pozabila, pa mislim da sem se vseh spomnila. Grem gledat, če mi dete še spi. Papa do zvečer .