Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.No,in se zvecer z eno v sobi pogovarjava o imenih,pa pravi da je ena njena zlahtnica Tarita.Se mi je zdelo the best ime,samo tista tarita me je malo motila.In jaz na to ime kao pozabim.Potem pa,ko sem se zbudila iz narkoze,mi povejo da imam puncko
,in vprasajo za ime.Jaz pa ven butnem TALITA.Brez razmisljanja.Da pa povem,sem imela se sama na zacetku z njim probleme,ker se ga vcasih sploh nisem mogla spomnit
.Da ne govorim o mozevi in reakciji domacih.Jim ni bil vsec,zdaj pa je vsem.Mislim da jih je 5 ali 7 v Slo.

,ce bi me zdajle vidla ko bolj na staro mamo licim
uspava), ko jo uspavam in odložim, čez 5 min gleda ko čuk in se gremo jovo na novo, al pa jo 1,5 h mam v slingu...A se še kateri kaj podobnega dogaja?
. Hecno, res!
. Zdaj sem mu mal vrstni red prehrane spremenila: mava dopoldan sadno kašico, pa pozno popoldan ovseno ali riževo, vmes pa kosilo. Baje je sadje najbolj prebavljivo v dopoldanskem času!
...
za Dedka Mraza, če bi lahko kupile nekaj (igrače) ZA 34€??? Mogoče tega pametnega kužka od Fischer Price-a??? Ima ktera kako boljšo idejo?