Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

), za kosilo nekaj žličk zelenjave in čez uro in pol še mlečno kašico iz 100 ml mleka, popoldne 100 g skutke, zvečer mlečno kašico iz 150 ml mleka. Vmes je spil dobra 2 deci razredčenega soka.
Tega sem sita!!!Ja prej je jedla 5 obrokov in je bilo mir, sedaj mi ga pa že en teden biksa s takimi forami.
Problem je, da se cel dan futrava in loviva kdaj bo...to me utruja 100/h.
A veš, kolk je bilo meni težko pri srcu, ko je Gregi tako grdo začel zavračat mleko? Sem se dostikrat zjokala od nemoči
Jaz se si na koncu že v ogledalu v faco govorila, da je princ že tako velik, da ne bo shiral in da mu ni hudega... Pa je pomagalo, zdaj mi je vseeno, glavno, da vsaj nekaj poje, čeprav včasih niti nad mlečno kašico ni ravno navdušen. Pa me popljuva in nadere, ampak se ne dam
se je ful potrudil in naredil transparent, ki sta ga z
držala in navijala zame. Nasmejala sta vse prisotne
(sem ga že včeraj izkoristila
.
Mi kar tlak dvige, ker kao šparajo in ne delajo vsak drug petek, za plače ne, za take stavri imajo pa denar
, uf sem kasneje prebrala, da je šlo le za eksces z blond barvo za lase