Urša08
|
Barba super, da je šel samo akumulator. Že kej veselo nakupuješ za al že vse maš? Najboljša glede božične večerje se kak teden prej dogovorimo kaj bomo jedli. Spisek peciv in piškotov sem pa včerej naredila in bom kak teden prej začela pečt. Jaz zelo uživam v peki, še bolj mi je pa všeč, da tist kar spečem hitro gre. Sem pa ravno dons en recept najdla in bom jutri naredila eno pecivo. Ponavadi pečem bolj za vikend ko nas je več in hitro pojemo. Samo za naju z se mi ne da pečt, ker bi šle preveč kile gor . Sploh pa sedaj ko sem tok sladka in bi vse pojedla. Se skušam mal bremzat. Potice jaz ne delam, jo naredi moja mami, pa tašča, pa mame, tete,... skratka povod jo dobim in na konc se mi zdi da jo mam že več kot če jo bi šla sama pečt. Za božično oz. novoletno čestitko bom Nejca slikala, če mi bo ratalo kakšen motiv naštudirat. Glede smrekice sem se pa letos odločila, da bo miniaturna na omari, kjer Nejc ne more blizu, saj se bojim, da mi je Nejc ne bo pustil pri miru. Peli glede besed pa jaz še ne morem preveč komentirat. Je pa res, da se mu iz dneva v dan bolj pozna napredek in, da že tri besede poveže. Samo določene besede so take da jih sam jest razumem, npr. toše - so štumfi, luka - žoga. Je pa taka regljica. Pri zajtrku more pokomentirat vse rože, pa pokazat mucka, pa kako se oglaša muca, pa kuža, pa ovčka, pa povedat da mamo rože, pa lučke,... v glavnem jemo kar dolgo. No pa sem spisala cel roman. Si grem en kapučin narest, da ga v miru spijem. papa
|