|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 21.11.2008 20:54:14
|
|
|
|
skuštrana
|
Hojla, babe.. Mi smo imeli danes en zelo zanimiv dan, začelo se je že zjutraj. Liza zadnje dni nekaj štrajka z lulanjem, govori da jo peče in tako..Pa smo nabavili napotnico za lab, ampak to izgleda tako da dobiš malo epruvetko v katero naj bi se otrok zjutraj polula in potem moraš to do 8.30 dostavit v ZD..Ja, Liza je bila zjutraj ob 7 vsa navdušena nad lulanjem v epruveto, nategovali smo se okoli tega, na koncu sploh lulat ni šla, ampak samo kakat..Med vsem tem nategovanjem, ajde Liza, moraš, imaš bibe v trebušščku, mora zdravnica pogledat , itd se je gospod Ars pokakal in polula srdei dnevne sobe in še malo zamešal zraven..Tako da sem ga morala že navsezgodaj kopat, komplet, pa potem Lizo prepričat da se je končno polulala in potem trk v Zd..Seveda sem zamudila, pa me je babanca frdamana še nadrla..Sem ji kar nazaj povedala, da jaz otroka ne morem sprogramirat, če noče lulat..Mislim koza, verjetno nima svojih otrok...Potem sem cel dop letala okoli, pop pa pospravljala..kar je tudi podvig. Oprala sem 5 mašin cot, resno razmišljam o nakupu največje mašine na trgu, ker takole ne gre več naprej... Iščem teto za čistit, pa so vse preizkušene zasedene..GRRR Mavo, naredi test just in case.. Darja, drugače sem pa super . Malo me daje išijas, ampak to je bilo za pričakovat. Cedevita bomboni - njemi Žan že ve..
|