|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
21.11.2008 4:59:42   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Katja_p, ne nisem noseča, vsaj tako se mi zdiuser posted image  No, saj se hecam, skor ziher nisem, samo preverjam pa res ne s kakimi testi. Sem imela eno men. v začetku septembra, pol pa ne več, ampak sklepam, da je to zaradi dojenja.

Ja, ja, ti kar sklepaj. user posted image Se mi zdi, da bo kmalu tretja nosečka tule gor.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Čujte, a kaj veste, a zdaj ni več risanke na slo1?? Že dva večera je nsimo našli. Je bla neka slo neumnost in smo kar ugasnili.

So ti že punce napisale. Tudi mi smo jo prvi dan zamudili, ko so prestavili na zgodnejšo uro. Pozdravite se! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Tamali je naspidiran sto na uro, sumim da mu Pikovit daje malo zagona. Odkar ga jemlje, je ful divji. sam kašlja pa vedno bolj, tko da gresta jutri z M k zdravniku, da ga malo posluša in pove da je to čisto normalno .

Pikec, pri nas se je tole kašljanje in smrkanje vleklo mesec ali še več. Ni orenk zbolel (z vročino), niti ni bil nikoli zdrav. Potem sem ga peljala 2 x k pediatrinji in tadrugič sva se obe strinjali, da bi bilo dobro nekaj vzet, ker se tole že nekaj časa vleče. Sedaj jemlje Primotren in se mu fajn puče ven. Že po parih dneh je veliko bolje. Se fajn odkašlja in iz nosu se puca rumen izcedek. Včasih je treba dat kak AB, če se že dolgo vleče. Pozdravite se. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
21.11.2008 10:46:31   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Pikec, pri nas se je tole kašljanje in smrkanje vleklo mesec ali še več. Ni orenk zbolel (z vročino), niti ni bil nikoli zdrav. Potem sem ga peljala 2 x k pediatrinji in tadrugič sva se obe strinjali, da bi bilo dobro nekaj vzet, ker se tole že nekaj časa vleče. Sedaj jemlje Primotren in se mu fajn puče ven. Že po parih dneh je veliko bolje. Se fajn odkašlja in iz nosu se puca rumen izcedek. Včasih je treba dat kak AB, če se že dolgo vleče. Pozdravite se. user posted image

Snorlax, kje ste pa dobili Primotren in kdaj?
Naša N. mora zaradi uroinfekta skozi jemati Primotren (sirup), vendar ga trenutno v Slo ni za dobiti, je kr panika user posted image . V Lek smo klicali in so nam ga obljubili do konca novembra.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
21.11.2008 14:37:24   
HuAnita

HuAnita, midve nisva tip ženske za imet kup otrok. Bova raje druge otroke žulile. user posted image Potem pa se bomo vrnile domov v bajturino in se razkomotile v miru in tišini.user posted image

Tako nekako, ja. user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
21.11.2008 14:43:12   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Skabi, prestavili so jo na 18.15, da bi z neko puhlo žajfnico dvignili gledanost Dnevniku. Kateri Einstein je to naumil, mater mu televizijskouser posted image

Janči, a ti ga kaz z imenom in priimkom navadem? user posted image    Ali raje na ZS. Tudi meni para živce, ker se nacionalka primerja s Popom, seveda je zaradi gledanosti vse, kar se nekomu nne zdi ravno, na stranskem tiruuser posted image user posted image

To je tako, prideš delat kdaj v kak vrtec, šolo, kako lušno, malo stvar, kake upokojence, 100-let staro žensko. In prvo vprašajo, če smo s Pop-a! Mislim, pop vas še povoha ne, grdo napisano, razen če se pobijete med seboj...user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
21.11.2008 14:45:18   
HuAnita

Tko da sem sredi pošte trgala in cefrala tisti paket, da sem potem po dve gumi naenkrat odvlekla do avta. Da ne govorim o tem, da je blo na pošti ene 10 dedcev, ki so štorijo opazovali in se veselo režali zraven. Lej jo babo, kok se matra .user posted image Da bi kdo pomagal, pa ni varjante. Eh, pr nas smo sto let za luno.

Poznam. slovneska uslužnost, ne?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
21.11.2008 15:23:48   
Skabi
pravkar sem na vse email na rtv slo pisala, da naša fmilija zahteva risanko nazaj! dajte še ostale, da bo kaj opomagalo. Huanita, kar povej ime odgovornea butca. ziher nima otrok user posted image user posted image

Mavo, rajš nared test. Ko so se men M začele, so bile potem nekaj mesecev točne ko ure.

A vam povem, kakšna je verjetnost, da bodo trije bolančki hkrati spali?
Ponoči: 0
Čez dan: 0

kakšna je verjetnost, das bo njihova mama kaj spala? Še večja 0 user posted image

tamal se vlač po men in sitnari. praVKAR MI JE PO MIZI POLIL KAVO - sem upala, da mi bo pomagala oke odprte držat. ne vem, kaj naj naredim z njim. tečen zaspanček, ki noče spatuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
21.11.2008 15:24:40   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Snorlax, kje ste pa dobili Primotren in kdaj?
Naša N. mora zaradi uroinfekta skozi jemati Primotren (sirup), vendar ga trenutno v Slo ni za dobiti, je kr panika user posted image . V Lek smo klicali in so nam ga obljubili do konca novembra.

Dobila sva tablete, ker sirupa ni za dobit. Pri našemu tamalčku to ni problem, mu jo zdrobim (polovičko)  in zmešam s sokom in popije. Pri tvoji tamali je pa verjetno problem, ker je še premala. user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
21.11.2008 15:47:39   
HuAnita
ne vem, kaj naj naredim z njim. tečen zaspanček, ki noče spat

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Še enega otroka, da vam ne bo prehitro dolgčas. user posted image user posted image user posted image

Resno - se mi smiliš. Ker vem, kako je, sicer ne s 3 otroki bonimi, ampak z 2 + atijem + mano (ko nas je pred 2 letoma napadla gripa). Tako da...user posted image

Za RTV pa predlagam, da sestavimo peticijo in jo pošljemo varuhinji gledalčevih pravic!!! Miši Molk.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
21.11.2008 15:52:19   
Skabi
MM smo mi že zagnjavili user posted image

Huanita, kak pa naj četrtega narediva, če se skoz vsaj en vlač po nama?  Zdajle je prišel K domov in grem za eno uro novo bajto pucat, da si mal živce odpočijem, potem pa v nove boje! user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
21.11.2008 15:56:55   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image   Ej, štekam. Jaz sem se danes s takim veseljem od dece poslovila, ker sem vedela, da ju do ju2 ne bom videla, no, predvsem pa slišala....user posted image   Saj sem grozna mama, vem, ampak zadnje dni je pa tu mač. Zjutraj sem morala pred vrtecem ob 7.00 v Merkur po ploščice, ker nam jih je zmanjkalo, ene 7 minut čakanja, v avtu sta bila privezana, jaz zunaj urejala stvari, naenkrat dreeeetje, je zločko Capinko ugriznil na lasišče, zraven ji je na drugem koncu cel šop las ven potegniluser posted image user posted image user posted image   Res, pol skalpa, skoraj me je kap, ona jokala, mali tudi, ko sem ga nadrla.-- Ne vem, res ne vem, kaj počnem narobe. user posted image user posted image user posted image   Zvečer pa grem delat, pa se mu deložirala, da imava z atijem po doooolgem času zase vsaj nekaj ur, pa TIŠINO!!!!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
21.11.2008 16:00:55   
žanek
Snorlax, se mi je kar zdelo, da imate tablete. Je N. zdravnica v Celju na nefrološkem odelku full jezna, ker zelooo veliko dojenčkov potrebuje sirup in ga ni za dobit. V najslabšem primeru je rekla, da bomo mogli vzeti tablete ampak moramo povedat to v lekarni in nam jih bojo z neko mašinco v prašek naredili. Imamo na srečo še eno stekleničko in upam, da bomo res dobili obljubljen sirup konec novembra.

Skabi, držite se user posted image !

Mavo, kaj ni skuštrana imela tudi samo enkrat M, potem pa ne več, zdej je pa srečka user posted image ? Je na vidiku nova nosečka user posted image ?

Tudi Ž. je včeraj popoldan zakuhal na 38,9 in bruhal. Je bil full bogi, celi dan in noč je prespal. Danes zjutraj še vedno vročina, kljub temu da je popil Calpol. Nič ne more jesti, nakar si zdejle zaželi CEDEVITA bonbončke in ati leti takoj po njih na bencinsko. Tamali vzame 3 bonbončke in čez natanko 5 min vročina čudežno pade, slabosti minejo, takoj si zaželi kosilo in fulll poje. Zdej pa že dirka po bajti kot da mu ni bilo nič user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
21.11.2008 16:57:41   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Tudi Ž. je včeraj popoldan zakuhal na 38,9 in bruhal. Je bil full bogi, celi dan in noč je prespal. Danes zjutraj še vedno vročina, kljub temu da je popil Calpol. Nič ne more jesti, nakar si zdejle zaželi CEDEVITA bonbončke in ati leti takoj po njih na bencinsko. Tamali vzame 3 bonbončke in čez natanko 5 min vročina čudežno pade, slabosti minejo, takoj si zaželi kosilo in fulll poje. Zdej pa že dirka po bajti kot da mu ni bilo nič user posted image

Magic user posted image  tile Cedevita bonboni user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
21.11.2008 18:05:03   
darja33
Ej zdej pa že nehite s temi nosečnostmi. Kaj res nimate kaj druga za počet??!!!

Mavo, naredi test, ki si si ga dans kupila in nam povej. A že mormo user posted image ??!! Al user posted image ??!

Skuštana počutje OK?

Jančika moraš se vedno zmenit z plastokom da ti odstrani znamenje, sicer te pošljejo v šivalnico kjer te napadejo maldi stažisti. Js sem bla vedno vesela da sem odstranjevala znamenja... Torej si lahko poskusna zajčica (oz. si bila?)

Ropotuljica te nič ni.

Marjana a ste še kr bolani?

Snorči pošlji mi ZS od tiste tete iz Migojnic...

Bethani dej že no.

Pri nas vse po starem... D rate zgornji zob, sam meni zgleda kot 2?! Torej bo ratala mala vampirka...?
Zelenjave ne je, mesa ne je, sam sadje pa mleko. Bo zgleda vegetarjanka...Rezerve še ima...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
21.11.2008 18:20:48   
snorlax
Darja, sorry, pred ponedeljkom ne morem, ker sem bila ta teden v bolniški. Nimam pa od nobenga telefonske.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
21.11.2008 18:52:25   
Bethany
Vse kaže, da mi ne bomo imeli škorpijončka... user posted image In bom možu še "dolžna" darilo za rd, ko se tale naša smrkljica ni držala določenega datuma, user posted image user posted image kot je bilo dogovorjeno, hehe.

Pri meni nič novega, pa sma opravila domačo nalogo, šla na ful doooolgi sprehod, sicer zelo na izi, ker me grozno križ boli, pa cel dan mi že trebuh ful otrduje, jutri se pa lotim generalke stanovanja, pol mi pa že zmanjka idej, kak še pospešit porod... user posted image Še ima katera kako idejo? user posted image

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
21.11.2008 20:13:28   
pikecpokec
Še ima katera kako idejo?

Aha! user posted image
(baje pomaga)

Naš tamali je pristal na antibiotikih zaradi njegovega kašlja. Baje ponavadi pomaga dat skozi eno kuro AB. Bomo vidli. Je pa P rekla da bi blo fino, če je možno, da bi bil naslednji teden doma. čeprav je tamali ko rožica. Naspidiran, vesel, ful ima apetit. No, v pon. bo sigurno doma, ker se je tast javil da ima preveč dopusta, pa ga more porabit.

Končno imamo zimske gume gor. Po moje skrajni čas, glede na to kaj nam obetajo za naslednji teden. Sej potem pa ne bo pol tko hudo kot zdej ''grozijo''.

Dans je bila zadnji dan v službi kolegica, ki gre v porodniško. Sem kr malo žalostna, ful jo bom pogrešala. S strokovnega vidika itak, pa tudi čist tko, kot kolegico. Zdej bom čist sama med samimi dedci user posted image . Pa še oni bojo večino časa na terenu. Me je kr strah it v pon. v službo, ker vem da ko mi bo zagustilo, se bom mogla sama znajdit. Eh, bom že nekak.

Žanek, Cedevita bonboni rešijo vse težave user posted image

Mmmmmm, pico pečem in že ful diši.

pa-pa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
21.11.2008 20:54:14   
skuštrana
Hojla, babe..

Mi smo imeli danes en zelo zanimiv dan, začelo se je že zjutraj. Liza zadnje dni nekaj štrajka z lulanjem, govori da jo peče in tako..Pa smo nabavili napotnico za lab, ampak to izgleda tako da dobiš malo epruvetko v katero naj bi se otrok zjutraj polula in potem moraš to do 8.30 dostavit v ZD..Ja, Liza je bila zjutraj ob 7 vsa navdušena nad lulanjem v epruveto, nategovali smo se okoli tega, na koncu sploh lulat ni šla, ampak samo kakat..Med vsem tem nategovanjem, ajde Liza, moraš, imaš bibe v trebušščku, mora zdravnica pogledat , itd se je gospod Ars pokakal in polula srdei dnevne sobe in še malo zamešal zraven..Tako da sem ga morala že navsezgodaj kopat, komplet, pa potem Lizo prepričat da se je končno polulala in potem trk v Zd..Seveda sem zamudila, pa me je babanca frdamana še nadrla..Sem ji kar nazaj povedala, da jaz otroka ne morem sprogramirat, če noče lulat..Mislim koza, verjetno nima svojih otrok...Potem sem cel dop letala okoli, pop pa pospravljala..kar je tudi podvig. Oprala sem 5 mašin cot, resno razmišljam o nakupu največje mašine na trgu, ker takole ne gre več naprej... Iščem teto za čistit, pa so vse preizkušene zasedene..GRRR

Mavo, naredi test just in case..

Darja, drugače sem pa super user posted image user posted image . Malo me daje išijas, ampak to je bilo za pričakovat.

Cedevita bomboni - njemi user posted image Žan že ve..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
21.11.2008 21:25:43   
pikecpokec
Oprala sem 5 mašin cot, resno razmišljam o nakupu največje mašine na trgu, ker takole ne gre več naprej.

Hoover 9 kg . Mi ga mamo in je super. Tud če daš not samo 2 majčki, zazna količino in prilagodi količino vode in čas pranja. Pa senzor za umazano vodo ima, tko da v bistvu pere dokler ni voda čista ko solza . Fajni je, no, mi smo res zadovoljni. pa 1600 obratov ima in je perilo skor suho. No, OK, to glih ne, ampak zdaj ko se kuri, posušimo rundo cunj v dnevni sobi prej kot v enem dnevu.
Madonca, zvenim ko une tete iz top shopa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
21.11.2008 22:20:41   
Jančika_
Hoover 9 kg . Mi ga mamo in je super.

Ampak je res. Jaz sem se zaljubila. In zdaj je šel naš stroj na popravilo in sva gruntala, če čeva tega kupit, ampak nama je trenutno ipak predrag, glede na to, da imava en pralno sušilni stroj, katerega popravilo bo sicer stalo, ampak spet ne tako zelo veliko, in še enega top loaderja, ki ga uporabljamo zadnjih nekaj tednov. Tale ima samo 850 obratov in meni se meša, ko to obešamuser posted image . Ko bomo v hiši in bomo lahko uporabljali oba stroja naenkrat, bom dala cote iz tega še enkrat v oni drugi stroj scentrifugirat, pa bo super. Tole zdaj ni pa nič. No, cote že operemo, samo moram za dva dni naprej študirat, kaj bomo oblekli, ker se tako počasi suši. V onem drugem stroju je pa oprano v eni uri in pol in posušeno v dveh, tak da zrihtam celo rundo v enem večeru.

Mimogrede, Piki, imam ene hlače zate in en bombažni tepih za oprat. Si za biznis?

Neposredna povezava do sporočila: 2144
21.11.2008 22:28:09   
žanek
Skuštrana, vi pa imate pestro, ti ni nikoli dolg čas user posted image .

Kje pa je Mavo danes, se nič ne javi. Le kaj je test pokazal?

Pikecpokec, sej bo, boš videla, boš z levo roko vse sama opravila v službi.

Ja tale naš Ž. očitno že ve user posted image .

Pa da še našo malecko pohvalim. Preden je šla v posteljo se je opogumila in naredila prve korake user posted image .Vsi veseli ji ploskamo, ona pa full važna in ponosna na sebe user posted image , pa ji rečem še enkrat pridi mamici in se zopet spusti vsa ponosna user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 21.11.2008 22:30:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 2145
21.11.2008 22:32:01   
Janeja
Ste mi pa naredile lušte s temle pralnim strojem. user posted image Pa do zdaj sploh nisem razmišljala, da bi rabila novega... user posted image
Res pa je, da bi mi zelo prav prišel večji boben, ker zdaj vedno perem čist nabasan stroj in vem, da imam tudi zaradi tega vse bolj zmečkano. Naslednji bo sigurno tak za 9 kg.
Koliko pa stane tale Hoover?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
21.11.2008 22:34:25   
Janeja
Žanek, čestitke za prve korake. user posted image

Tvoja mala je pa res hitra. Super, zdaj se pa pripravi, da jo boš lovila. Konec mirnega sedenja user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
21.11.2008 22:37:37   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja
Koliko pa stane tale Hoover?

V merkurju pride 789.90 €.

Ja, je N. kar hitra ja, Ž. je shodil pri 14 mesecih.

< Sporočilo je popravil žanek -- 21.11.2008 22:38:44 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
21.11.2008 22:48:02   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Dali, danes mi je odgovorila italijanka, sem jo že odpisala..Zdej bi te pa spet malo rabila user posted image Je naročila, zdej ji moram pa javit kam mi naj plača...

Ti mi kar pošlji na zs, pa ti odgovorim. Zdej me ni bilo 2 dni na netu, jutri pa sem tudi samo do 10.00...potem pa spet v torek. Hitro mi pošlji.
Kolk si že rekla, da je moje provizije, hehehehe...Hec!!!!user posted image user posted image user posted image

in, da ne pozabim...Čestitke za  user posted image !

< Sporočilo je popravil Dali* -- 21.11.2008 23:02:28 >

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
22.11.2008 5:38:30   
snorlax
Žanek, čestitke za prve korake! user posted image

Skuštrana, pestro imate. Upam, da je bil izvid vredu. user posted image

Pri nas imamo pa druge probleme. Take, da ima tavečji punco in to zgleda kar resno. Saj mogoče to sploh ni problem in ga samo jaz vidim kot mama. Ampak včeraj je prvič prespal pri njej in zdajle sem v njegovi prazni sobi in me daje sindrom praznega gnezda. Kaj bo šele čez dobri dve leti, ko bo šel študirat (upam, da bomo prišli do tja).user posted image Obnašam se ravno tako, kot sem vedno govorila, da se ne bom. Jaz sem bila pridna punčka in do 18 leta nisem pomislila na tumhajt, pa me je tole malo presenetilo, ker je star dobrih 16. Koliko ste bile ve stare, ko ste imele prvega resnega fanta?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?