Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Saj nisem imela nič za brat. Imela sem se superrrrrr. Sploh nisem mogla verjet, da se še znam zabavat
Za začetek smo šle na večerjo(sem se pregrešila po sli razmer
) škampi buzaro, lignji na se načine, manjamiiiiOb 00.00 so nas vrgli na cesto, po smo šel pa še po lokalih v stari LJ. Domov sem prišla malo pred 5h in ob 7h auf

danes kupil bundo
V sredo mi je nekaj po telefonu spraševal, če imam kake načrte za soboto, ker naj bi prišel en iz Tomila nekaj nastavit (pri peči) Sem rekla ok in ob 7h, vstae in gre. Kam? v službo!!!!!!!!!!!!!!!Tam so nastavljali neko mašino, v petek so morali biti prisilno doma, v soboto pa na delo.
kolinah, ki si jih je njegova teta izmislila kar na vrat na nos,iz danes na jutri, brez predhodne najave in sem jezna kot
Počasi bom res rabila vsaj en mini odklop brez otrok... Una večerja s kolegi 20.12., ki sem se je tako nadejala, žal odpade
, verjamem da bi vama pasalo malo odklopa od