aluš
|
Mišni Objave: 3259 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: aluš Jaz tudi svetujem Bepanten. Pa če ne bo pustil namazat, jaz počakam da zaspi, cca da 1 uro spi, pa mu potem to v spanju naredim. Mi sicer nimamo problemov okoli ust, ima pa rdeče, hrapave rokice-zg. del dlani. Ker lahko v vrtcu vzamejo samo eno pap. brisačko za roke obrisat. In naš si seveda ne zna samo z eno obrisat. In mu roke ostanje mokre, potem gredo pa ven. Pa se z vzg. ne da nič zment, je to že drugi otrok pri isti vzg. in isti problem . Pa potem tudi zvečer namažem, da mu čez noč "deluje". No, mal sem zasmetila. Aluš, če je to res zaradi tega, ker se ne obriše dobro ... ma ne vem, to bi bila pa jaz fejst jezna. Samo ne vem, no, moj je tudi imel točno tam rdeče, hrapave rokice, ko je bil mali, če je bil dlje na mrazu. Takrat sem s šentjanževim oljem mazala, pa je bilo takoj dobro. Ja, jaz mislim, da je to to. Ker nobeden obeh otrok ni imel teh problemov dokler sta bila v varstvu doma oz. pri moji mami. Pri prvem se je vleklo prvo in drugo zimo v vrtcu, ko je šel v šolo je zginilo. Pri tamalemu, je šel jeseni prvič v vrtec, pa zopet isto. Kaj naj si mislim. Najprej sem ga vprašala kako oz. s kolikimi brisačami si roke obriše (mam dober spomin). In povedal isto kot prvi otrok pred šestimi!!!! leti. *Samo eno lahko vzamemo.* O vzgojiteljici pa ne bi izgubljala besed. Če ne bi bil to vrtec v domačem kraju, kjer gredo otroci iz vrtca tudi naprej skupaj v šolo, bi ga dala drugam. Ker sva itak na bojni še od prvega otroka. Bi lahko napisala cel roman iz tega, kako lahko z njo rešuješ zadeve.
< Sporočilo je popravil aluš -- 21.11.2008 9:12:13 >
|