valči
|
Joj,kje ste vse,delate,uspavate malčke? Naša princes spi od sedmih,je ne dam po vrtcu več spat,pa komaj do 7. zdrži.Spi pa tudi do sedmih zjutraj,seveda z nešteto zbujanji.Mi pa bolje spi,odkar popoldne več ne.Ji pa zadnja štirkica rine ven in je bogica.Vse si rine v usta slina kar kapla,ponoči ji dam,ko je sila,homeopatske kroglice,ji malo omilijo bolčečino. 2ursae,dobra si,da ti je do smeha v cirkusu,ko oba jokata.Ko naši vsi trije naenkrat sitnarijo,imam nekaj časa potrplenje,prav dolgo ne.Sploh,ko se brezveze kregata starejšadva.Sem pa opazila spremembo.Odkar več ne gledata risank popoldne,se veliko lepše igrata med sabo in manj konfliktov je.Zanimivo Ampak sem vesela,zelo,ker vstrajam.Ni dnevna nič razmetana Sanosan,naj se ti otroka čimprej pozdravita,da ne boš preveč v skrbeh. Sneg,mi ga nimamo nič,k sreči.Ker sem danes končno rože okrog cele kmetije in z balkonov pospravila,sem debeli dve uri to rihtala.Pa z dragim sva zažagala do konca kup drv,pa tega dela zunaj še imamo ogromno,tako da snega nič ne rabimo.Le otroci ga čakajo.Težko. Darila,miklavž,božič??Dajte mi napisat,sploh tiste,ki jih imate več,otrok mislim.Koliko se boste kaj razdale?Mi pač imamo slabšo finančno situacijo,tako da bom za miklavža le kake mandarine in zvezek z barvicami,obema,za Nino ne vem?Božiček bo pa prinesel,vendar manj,kot leta nazaj.Ko sem kupovala legokocke,obvezno,pa še dojenčka,punčke,glasbila.Nimam kakih idej.Ampak velikih daril ne bo.So pa igrače drage,imajo pa dosti,nekaj pa treba. Joj,sem zakomplicirala,samo prav razmišljam,da ne bi kaj brezveze.Najrajke bi preko neta naročila.Ideje?Hvala. Aja.Smrekico bomo imeli naravno.Voščene obeske,ki jih dela stric.Pomaranče suhe,jih še imam in jih bom še nekaj posušila,je krasno na smrekci.In še letos bomo pekli obeske.Meedenjake,ki jih bosta otroka krasila po želji,napeljala bom pa kar z nekim naravnim materialom.Pa rumene lučke,pa to je to.Aja,pa rožiče bomo obesili.Še je kaj naravnega za na smrekco? Se vidi,da možeka ni doma,da imam čas tu gor bit.Dajte se malo javite.