|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
23.11.2008 23:10:44   
Pandica
VANILI   imaš zs user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 901
24.11.2008 8:15:10   
mama06
Zala bravo za prve korakeuser posted image user posted image user posted image

VANILI imam žaluzije in jih brišem z mokro krpo, preko pa s suho. Jih pa prej zaprem, da se dajo lepo obrisat. Brišem jih od zgoraj navzdol. To delam pri vsakem pranju oken, kar je 2-3x na leto.

Mali še spi, jaz pa sem ravnokar vstala, ker ponoči od 2-3:30 spet nisem mogla spatuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 902
24.11.2008 9:01:46   
janja
Dobro jutro!

Zala - bravo za korakce user posted image user posted image user posted image

Vanili - user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštrana - naš Andraž tud že ve, kje pride otrok na svet...smo mu pri Urbanu razložili. Ampak je kar pozabil. Očitno ga ne interesira več toliko. Drugo vprašanje pa bo, kako pride not....na to se bom mogla pa psihično pripravt. user posted image

Džabest - gledam samo reklamo, za nakup sem pa že dost prestara.

Žaluzije na oknih - mi smo jih imeli doma, čistili smo s krpo. Zdej mamo pa raje rolete.

Pandica - facebook, na to se ne spoznam, ampak mislim podobno kot Klaudia - če si ga zavrnila, te ne more dati med svoje prijatelje.

tave - tud teb user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdraviš, pa greva na en user posted image . Da ne bo Tej prej shodu.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 903
24.11.2008 9:11:38   
Klaudia
Pandica - kopirano z FB

There are a few things you could do:
  1. You can anonymously report messages by clicking on the "Report Message" link under the the name and picture of the sender when viewing a message. Facebook will review your complaint and will act to ensure all users comply with our Terms of Use so that Facebook remains a trusted environment where people can interact safely.
  2. You can easily block any user on Facebook from seeing or contacting you by entering their name in the Block People section on the Privacy page.
  3. You can limit the people who can find you in searches, which in turn limits who can message you. You can also prevent people from messaging you from your search listing. Both options are available on the Search Privacy page.
user posted image  Ljubljančanke, dajte mi priporočit enega res dobrega pediatra. Mi ni pomembno da je bucicub. Važno da ve kaj dela, pa tut če se ga otrok boji.

Mi smo doma vsi zboleli. Tako da cepljenje naslednji teden odpade in sem jezna kot ris user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 904
24.11.2008 9:31:54   
jasna
Klaudia, Voduškova v šiški je krasna. (privat s koncesijo), Plutova v ZD Moste tudi, ampak tebi bi bilo verjetno vseeno boljše na Rudniku?

Alina, bravo Tjaša! Sigurno je imela zmagoslavni izraz na obrazu, a ne?user posted image

Vanili, lahko 6., če si pa kaj prej v LJ pa sporočiuser posted image . (1 teden je na knapuser posted image )

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 905
24.11.2008 10:59:24   
Kasija
KLaudia elian hodi k Vodušek Vesni in je super user posted image Samo zadnjič sem slišala, da je sestrarekla, da ne sprejemajo. Pokliči pa vprašaj. Telefon je 01 5121868.

Pandica pri hiški še čakamo suhe estrihe, potem pa bo.

Toliko da nas spet malo dvignem na seznamu, da ne potonemo na 2. stran. user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 906
24.11.2008 12:36:27   
sanosan
Pozdravljene!

Da vam povem, kako pestro soboto smo imeli. Popoldan je Blaž skakal po dnevni sobi samo v nogavicah in se mu je spodrsnilo in je padel na rob mize in si preklal uho. Po začetni krvavitvi in hudem joku, sem ocenila, da bi bilo dobro da se pokažema zdravniku. K sreči je bila dežurna naša zdravnica in je rekla da bi bilo dobro da še grema malo na kirurgijo pokazat. Tam so mu samo očistili rano in pustili, saj so rekli, da hrustanec šivat ni enostavno in da se bo zacelilo tudi brez šivanja. Ker je Blaža doma že minila bolečina in je lahko norel naprej, sta z atijem uspela spet povzročit manjšo krvavitev in hudi jok. Po tem sma sklenila, da v ponedeljek ostane doma, saj je v vrtcu še večja verjetnost, da pride do ponovnega odprtja rane. Tako smo ga v nedeljo zvečer pustili pri mojih in ko se odpravljamo od njih, se mi je sumljiva zdela Brina. Doma sem potrdila svoje sume in sicer je spet zakuhala. Ker sem jaz bila že dvax v mesecu na bolniški, sma se z mojim zmenila, da bo od jutri naprej on doma, danes pa jo čuva druga babica.

Jaz samo upam, da se čimprej konča ta vremensko čudna in virusov polna jesen.

Upam, da se kmalu javim z boljšimi novičkami.

lp

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 907
24.11.2008 12:49:36   
Pandica
sanosan  uuuhhh, pa res imate smolo user posted image

Za vse vas pošiljam user posted image   user posted image user posted image   user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 908
24.11.2008 12:53:59   
Pandica
Aja, Klaudia  hvala ti user posted image   pa ti si res živa enciklopedija user posted image

Jaz sem pa bla prej z Zalo mali veni, sma šle do trgovine tu pri nas, pa piha, ko hudič in še mrzlo je full, brrr  user posted image   Sma šle kar po hitrem postopku nazaj proti domu user posted image user posted image
Zdaj pa je malo zaspala, hb user posted image , da nebo preveč sitna pol čez dan.
Ker danes sem že imela tako noč, se je non stop zbujala, nekaj jokala, nič ji ni paslo, ni hotela pit čajeka, ampak je pomagalo samo, da je bila priklopljena, samo takrat je bila tiho user posted image   jao, upam, da bo danes bolj mirna noč user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 909
24.11.2008 13:29:19   
Klaudia
zdravniku
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Jaz sem pa bla prej z Zalo mali veni, sma šle do trgovine tu pri nas, pa piha, ko hudič in še mrzlo je full, brrr  user posted image   Sma šle kar po hitrem postopku nazaj proti domu user posted image user posted image

A vidve še ven hodita? Pri nas tako sneži da je že vsaj 3cm pobeljeno

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 910
24.11.2008 16:11:10   
tave
Končno še pozdravček od mene
Mam zgleda  tremo po tolikem času tipkat tu na rr in kr tipkam dvojne črkeuser posted image .
Čestitke vsem novim user posted image .
Bolančkom pa user posted image , ki velja tudi za nas. Jest sem to jesen že 3tjič bolana.
Glede vremena. Mi2 sva bila dons 2,5 ure uzuni. Jest sem bila itak vsa mokra, Tej pa lepo v vozu zadekan in prekrit s prevleko za dež. Imela sva družbo še eno vozčkarco, tako da nam ni dogcajt.
Javljala se pa nisem tok dolg zato, ker mi enostavno ne znese. No zdele ma Teja mojuser posted image , tako da lahko na hito kaj napišem.
Bom probala prebrat še kaj za nazaj.
Kdaj bo kako srečanje?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 911
24.11.2008 17:50:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: tave

Kdaj bo kako srečanje?

CE - 6.12. - prijave se že zbirajouser posted image

sanosan - vi pa imate res smolo to jesen. Upam, da čimprej mineuser posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 912
24.11.2008 18:04:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

zdravniku

Pri nas še ni ne duha ne sluha o snegu user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 913
24.11.2008 21:13:17   
valči
Pandica,čestitke za prve korakceuser posted image So taki lubani,ko začnejo,ne?Pol pa že šibajo.Bravo Zala.
Aja,naša je tudi tako natakljiva,kot tvoja.Povsod samo leti vse dol,vse ven,vse sem in tja.Robčki gredo na 1000 kosov,šamponi,wc papir,riž smo sipali...Enostavno je ne morem lovit skoz,imam tudi drugega dela.Saj mine,samo še ne tako kmaluuser posted image

Sanosan,držim pesti za vas,da bolezni gredo čimprejuser posted image

VANILI user posted image user posted image user posted image jahanje,vem,kako je treba pazit.Enkrat mi je rekel mMiha:Mami,ti si ****,ne?user posted image

Vrtec in nošenje stvari,nosimo plenice,vlažilne robčke,papirnate robčke večkrat vse.Za zobne ščetke damo na začetku leta denar.Pa za slike,kakšne predstave.ASe pa vekilo vozijo okrog z avtobusom,vse živo gledat,pa ni treba nič plačat.Ogromno ustvarjajo,dass masa,playgo,vse živo in nič ni treba nosit.Sem zadovoljna z vsemi skupinami,ker našim vrtec več da,kot jim lahko jaz doma.Žal,primankljaj časa.
Doma pač beremo,pojemo,delamo skupaj,TV sem zavestno ukinila,sploh čez teden.Raje vidim,da je razmetano in se igrajo,norijo en po drugem,kot pa da buljijo v TV.Sem ponosna nase,ker televizija ni bila danes spet nič prižgana.Pa tud prejšnji teden tri dni.Pa jim nič ne manjka.Le Lara včasih fehta bajske,mojstra miho.Pa rečem,da spijouser posted image

Mehurčica,našem Mihaelu je včeraj izpadla spodnja enkica,jo je že miš odnesla,ena se mu pa še maje,je tak lušten,da jojuser posted image Ko mu manjka zobek.

Lane 31,kako kaj Aneta?

Skuštrana,očitno Lizo vse zanima.Našadva me nista nikoli vprašala,iz kod je Nina prišla,pa smo knjigico isto brali.Jo imamo.Tako da so različni.Upam,da se ji ne zasmiliš preveč.user posted image Kako si kaj?

Ostale,ki vas ne uspem pokomentirat,brez zamere,vse rada berem,samo možek rabi rač...

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 914
24.11.2008 22:54:15   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

zdravniku

Mi smo tudi danes pohajali po sneguuser posted image . Nelči je bila čist navdušena, sploh se ni pustila nestuser posted image . Pol smo pa po hitrem postopku spokali domov, kazensko najstarejšemu lumpuuser posted image . (Zakaj hud*** mormo bit vsi kaznovani, če je en poreden????????user posted image )

Sanosan, user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko ima user posted image  mlade...user posted image

Tave, wbuser posted image  Sem te pogrešalauser posted image  user posted image  user posted image

Rojstvo otrok - pri nas še tudi ni čist jasno, kako dojenček pride notuser posted image . Uf, kaj nas še vse čakauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 24.11.2008 22:55:32 >

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 915
25.11.2008 7:51:59   
janja
Dobro jutro!
Včeraj ste pa bolj mal čvekale. A je krivo vreme?

Moja otroka sta pa nad snegom ful navdušena. Še zjutraj mi je Andraž rekel, da se bo danes valjal po snegu, pa sem mu morala žal zabičati, da raje ne...ker to ni sneg ampak bolj plundra. Sicer pa se letos po parih letih pripravljamo na smučarsko sezono. Smo si nabavili opremo, smučarske vozovnice...zdaj pa čakamo samo še pravi sneg in hop....gremo. user posted image

ljubosumnost - jaz zadnje čase opažam, da je Andraž spet malo bolj ljubosumen na Urbana. Kadar se user posted image igra z A, ga hoče čist zase, če pride takrat Urban v sobo, ga odnese ven. Čeprav ga učim, da tega ne sme, da sta brata in da mu Urban nič noče. Nasprotno, ful ga ima rad in mu to tudi večkrat pokaže. Sploh se skoraj noče igrat z njim, če pa se, pa norita...Urban se pa tako reži, da je pol kr mal pijan in hitro pokasira kako buško. Pa se z Andražem ful ukvarjava. Vsak večer naju ima samo zase, ker gre Urban zgodaj spat...ampak ne, on hoče več. Sva postala že skor njegova sužnja. Pa včasih naju ful izsiljuje - no mene manj, ker sem neomajna, user posted image bolj, ker se mu ne da poslušat cviljenja. To pa mi ni preveč všeč. Mislim, da morajo otroci ubogati starše in ne obratno. Ne vem, nimam več idej, kaj naj naredim!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 916
25.11.2008 8:08:04   
2ursae
dobro jutro user posted image

jao, kakšno jutro je za mano user posted image , oba otroka sta bila čist neprespana, A je uspel zaspat šele ob 23h, ker je popoldne spal, Bor je pa po malem celo noč pokašljeval in se zbujal, zjutraj ob petih ga je pa čist zvilo in je večino časa do pol sedme prejokal, pa ne zarad kašlja ampak zato, ker se je hotel samo nosit in je, čim je pristal v posteljici, vklopil sirenico. In zjutraj ... scena: v dnevni sobi vsi 4je, A joče, ker noče v vrtec, B joče, ker joče A in ker je sam tud fertik in ker mora sedet na tleh, on bi se pa nosil user posted image , skratka eno samo tuljenje. zdejle boste rekle, da sem grozna, ampak jaz sem se samo ... smejala user posted image . Taka tragikomična scena je bila, za počit, en je bolj tulil od drugega, sem sam mojmu rekla, da HB, da ju danes on pelje (ima opravkle v LJ), ker imam sicer jutranje vožnje jaz čez. Sej po mojem itak zdaj spita v avtu, če pa ne, je pa moj revež user posted image .

to je to, grem, moram danes sodbo dokončat ... kolk se mi ne daaaa ...
aja, micla, si me spraševala, kaj zdaj delam: sem še na pripravništvu na sodišču, do konca leta, z januarjem pa začnem delat v službi in se pospešeno učit. Ne me vprašat, kako mi bo to zneslo, ker nimam pojma user posted image .

pa pa
pa vsem bolančkanim eno user posted image . Pri nas tud skoz neki kašljamo user posted image , sem pri Justu naročila kremo materine dušice, ki menda proti kašlju dela čudeže. Grem zdajle še mal pobezat moj kontakt, da mi jo čim prej zrihta, ker jo rabim že včeraj!

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 917
25.11.2008 11:53:09   
mama06
Vidim, da nas je zametlo, ker je prava tišina tu goruser posted image user posted image

Snega pri nas še ni, se pa vidi, da je Rogla že zasnežena, ker so vsi višji hribči tako lepo beliuser posted image . Mali spi, jaz se pa učim - sem morala samo malo skočit pogledat sem gor, pa da nas spravim nazaj na prvo stranuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 918
25.11.2008 12:40:31   
sanosan
No da se spet malo javim.

V bistvu smo kar poceni odnesli, namreč včeraj popoldan pri zdravniku se ni nič posebnega pokazalo. Blažu je zdravnica strogo zabičala, da mora pazit na uhico, dokler ni čisto zaceljena, tudi laskov si ne smemo prat do takrat. Pri Brini pa sklepamo, da so zobki, saj je bil pregled b.p., dlesni zgornjih enk pa so že čisto bele. Je pa celo noč bolj ali manj kurla, zjutraj pa sem ji zmerila in je imela 38,5. Zdaj jo čuva moja mama in ima še vedno vročino. Upam, da ne bo kaj skuhala in v primeru, da so zobje, upam, da bodo hitro zunaj.

lp

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 919
25.11.2008 20:29:02   
valči
Joj,kje ste vse,delate,uspavate malčke?
Naša princes spi od sedmih,je ne dam po vrtcu več spat,pa komaj do 7. zdrži.Spi pa tudi do sedmih zjutraj,seveda z nešteto zbujanji.Mi pa bolje spi,odkar popoldne več ne.Ji pa zadnja štirkica rine ven in je bogica.Vse si rine v usta slina kar kapla,ponoči ji dam,ko je sila,homeopatske kroglice,ji malo omilijo bolčečino.

2ursae,dobra si,da ti je do smeha v cirkusu,ko oba jokata.Ko naši vsi trije naenkrat sitnarijo,imam nekaj časa potrplenje,prav dolgo ne.Sploh,ko se brezveze kregata starejšadva.Sem pa opazila spremembo.Odkar več ne gledata risank popoldne,se veliko lepše igrata med sabo in manj konfliktov je.Zanimivouser posted image Ampak sem vesela,zelo,ker vstrajam.Ni dnevna nič razmetanauser posted image

Sanosan,naj se ti otroka čimprej pozdravita,da ne boš preveč v skrbeh.

Sneg,mi ga nimamo nič,k sreči.Ker sem danes končno rože okrog cele kmetije in z balkonov pospravila,sem debeli dve uri to rihtala.Pa z dragim sva zažagala do konca kup drv,pa tega dela zunaj še imamo ogromno,tako da snega nič ne rabimo.Le otroci ga čakajo.Težko.

Darila,miklavž,božič??Dajte mi napisat,sploh tiste,ki jih imate več,otrok mislim.Koliko se boste kaj razdale?Mi pač imamo slabšo finančno situacijo,tako da bom za miklavža le kake mandarine in zvezek z barvicami,obema,za Nino ne vem?Božiček bo pa prinesel,vendar manj,kot leta nazaj.Ko sem kupovala legokocke,obvezno,pa še dojenčka,punčke,glasbila.Nimam kakih idej.Ampak velikih daril ne bo.So pa igrače drage,imajo pa dosti,nekaj pa treba.
Joj,sem zakomplicirala,samo prav razmišljam,da ne bi kaj brezveze.Najrajke bi preko neta naročila.Ideje?Hvala.

Aja.Smrekico bomo imeli naravno.Voščene obeske,ki jih dela stric.Pomaranče suhe,jih še imam in jih bom še nekaj posušila,je krasno na smrekci.In še letos bomo pekli obeske.Meedenjake,ki jih bosta otroka krasila po želji,napeljala bom pa kar z nekim naravnim materialom.Pa rumene lučke,pa to je to.Aja,pa rožiče bomo obesili.Še je kaj naravnega za na smrekco?

Se vidi,da možeka ni doma,da imam čas tu gor bit.Dajte se malo javite.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 920
25.11.2008 21:06:44   
VANILI
OJ VALČI!
SI ŠE TU?
SEM SE HOTLA ODKLOPIT, KER MAM DELA UF IN OHČEZ GLAO, AMPAK SI TKO LEPO NASPISALA, DA BOM MALO POČVEKALA S TABOuser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 921
25.11.2008 21:10:42   
VANILI
upsi
bi rekla živa, ko naredi kako traparijico, da se pol sploh ne moreš jezit nanjo,
sori začrke - upsi torej.

jooj joj mj gleda preverjeno, kar hudo mi je, ko poslušam spet in znova o delavcih, ki jih odpuščajo, pa kam drvi naša država??!! grozno se mi zdi,ko imajo eni tako ooooooooveliko vsega, drugi pa takoooooooooooo nič od nič... in otroci bogi, ne le, da nimajo za darila, ma še onovnih potrebščin ne... res žalostno...

valči, ful fajn bo po moje vaša smrekica. Mi bomo meli pa umetno, sem letos v hoferju kupila ene slamnate okraske, obrobljene s srebrno, pa bom še kake srebrne kugle nabavila, za spemembo. Mi je pa meni ful všeč taka naravna scena. Super, da imaš toliko volje vse to rihtat. Jaz imam samo željo, volje oz. časa pa si ne vzamem za to...

upam, da  mi bo uspelo z živo kaj ustvarjat - sem si zamislila letos za vse, ki bi jih obdarili, kar doma narejena darilca. saj se ne gre za vrednost darilc, ampak za pozornost, po moje...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 922
25.11.2008 21:15:35   
VANILI
igrače za bižajoče praznike:
moram rečt, da nimam pojma.Živa je rekla, ko sva jo vprašala, kaj naj ji miklavž prinese, je rekla, da rozineuser posted image . no, ji bo prinesel nov radio, ker je star že zmahan, pa ko resnično je spsobna celo popoldne preživet v svoji sobi ob poslušanju pravljic.
žabo mali naš pa pojma nimam, kaj naj mu kupimo... gojzarčke smo mu nabavili v massu, taki ful fajn oranžni, pajacek mu bomo v nami - ima še bone od rd, piđamice mu bo tašča, pol pa res več ne vem.. ko ima igrač resnčno veliko!!!pol pa, ko vidim, da se že 2 dneva igra s škatlami od čevljev, ki smo jih v nedeljo nabavili - še za mojga in živo- in tok uživa, ko daje not-ven, jih prenaša, svojo rit da noter pa se smeji.. z nobeno "tapravo" igračo se tok ne igra!! verjetno mu bom kupila kak motiv iz dupla, ker se z nimi sicer tudi zaigra.

božiček oz dedek mraz - šola bo dala neke bone, pol mi kupimo darila in jih dedek mraz prinese v šoli. Tako da sploh ne vem,če bi še kaj, razen tega. Mord bi zaoba kupila tisti velik tepih iz kemoplasta, kjer so ceste gor...

ne vem, bom še sama vesela za predloge...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 923
25.11.2008 21:18:45   
mama06
Čer!

Vi že o smrekicahuser posted image user posted image user posted image . Mi pa je verjetno letos ne bomo imeli, ker je velika in sredi dnevne, pa bi bila preveč mamljiva za Jerneja in njegove male rokice - posledično seveda tudi naverna. A ima kera kakšno pametno idejo, kako to rešit, saj si smrekico resnično želim.user posted image

valči - ti pa vedno vse tako lepo napišešuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 924
25.11.2008 21:20:05   
VANILI
2ursae, jaz si te čist predstavljam, kako se smejiš, hehe
veš kok sem šele jaz čudna: ko pridem domov, šiba iz avta živa prva k tašči, kjer je teotek. jaz tačas znosim reči iz avta, tako da pridem par minut za njo. In ko pridem noter, valda žabo teček meni, živa pa prav tako in pai tole: teo se ful jezi, ko me živa objame in proba odstranit njeno roko. Jaz se pa režim na njegov račun. seveda to ne traja v nedogled, ampak mi je tko hecno-luškano, ko se tko krega.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?