Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pripopat mojo sliko....nisem ravno za na sliko in za na splet....Da se pa videt, kako si frizerka predstavlja in razume, ča ji rečeš, da si puščaš lase in kaj nastane iz stopničastega skoraj paža...
....
pa ne morem verjet! Kje pa je prvi post, ki sem ga poslala in slike, kjer so me velikosti zezale? (spodaj - sploh pri kaji02 in mishel).
". V decembru sledi ponovno in morda "razširjeno
Upam, da mi v decembru uspe vas spoznati! Vse ste fejst, da o otročkih sploh ne izgubljam besed
In vsako hranjenje je potem malo slabše. Bom patronažno poklicala, ko bo ura bolj spodobna, pa naj mi pove kaj naj naredim.
. RAzlika v njuni teži je čedalje večja. Aja, pa še odpostna zeža pri mojih dveh manjka. Zara 2480g, Lovro 2540g)
Zara sprašuje
No, jaz puzzlov nazadnje nisem sestavila, ampak sem se odločila, da jih prinese Miklavž. Če smo bili do sedaj brez, bomo zdržali še dober teden.
.
...jojjjjjjjj, pa meni se bo en dan zrolalo......že 4.dni ga ponoči sračkata 100/uro....imam še srečo, če se zbudita ena za drugo
....skratka....kar nekaj se dogaja pri nas ponoči, danes spet nisem po2.uri niti očesa zatisnila, ker sta se menjali pri hranjenju....kar naprej sta bili pri prsih
do 8-ih.....Moj
je pa spet zaspal v dnevni na kavču....
, Lovro je pa res kar konkretne kilaže
ČESTITKE!!! Saj smo vedele, da bo uspelo!